Skip to the content

Finalist årets Dynamicweb B2C løsning

B2C webshopløsning

INETDESIGN er finalist i dette års Dynamicweb B2C solution of the year!

Vi er enormt stolte over, at vores løsning for LYSPUNKT har nået finalen i dette års Dynamicweb B2C Solution of the Year konkurrence! 

Løsningen tager udgangspunkt i et Dynamics AX-setup med en integreret produktbase. Dette giver kunderne mulighed for på enkel og overskuelig vis at browse igennem hele LYSPUNKTs store produktsortiment og tilgå alle tilgængelige produktvarianter med blot et enkelt klik.

Alle pris- og tekstopdateringer laves direkte i Dynamics AX, og integrationen sikrer, at opdateringer er tilgængelig straks efter at de er blevet registreret i systemet.

 

Med kunden i fokus

Løsningen sørger samtidig for, at kunderne får et udtømmende overblik over hvilke specifikke produkter og ekstra services, der er tilgængelige i de forskellige fysiske butikker – inklusiv specielle produktsortimenter, leveringsmuligheder og generel montageservice. 
Hertil har den enkelte kunde også mulighed for selv at bestemme, i hvilken butik han eller hun ønsker at hente sine nyindkøbte produkter. 

Om forfatteren

Christian Skov

Christian Skov er partner og ansvarlig for kommunikationsafdelingen i INETDESIGN samt alt det kommercielle. Christian har arbejdet med ledelse, strategi og kommunikation siden 2002 og har således stor erfaring i, hvordan man udnytter de digitale platforme. Privat et stort familie- og sportsmenneske og støtter selvfølgelig de lokale fodboldklubber i Aarhus.

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.