Skip to the content

INETDESIGN & DIBS står bag ny e-bog

Webshop e-bog: Sådan gør du

Tips & tricks til din nye webshop

I samarbejde med DIBS har INET-DESIGN udviklet en ny e-bog målrettet fysiske virksomheder, som drømmer om at prøve kræfter med det digitale univers. Bogen er spækket praktiske råd, der er værd at have i baghovedet, når du skal flytte din fysiske butik over på internettet:

Hvilket forarbejde bør du gøre, før din virksomhed går online? Hvordan balancerer du fokusset mellem dine kunder og dine indtægter? Hvordan varetager du bedst din produktbeholdning og opretholder samtidig et højt kundeserviceniveau? Samt hvordan markedsfører du din nye webshop?

 

Fra offline til online

Vores nye e-bog besvarer alle de spørgsmål du bør stille dig selv, inden du vælger at gå online med din virksomhed. Har du stadig spørgsmål, når du er nået igennem e-bogen, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne. 

Download e-bogen her eller kom forbi vores kontor efter en fysisk kopi!

Om forfatteren

Peter Bertelsen

Peter Bertelsen er Digital Marketer og jonglerer med online marketing, UX og digitalt design. Allerhelst med obskurt musik i ørerne og en kaffekop indenfor rækkevidde. Peter har været en del af INETDESIGN siden 2008.

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.