Skip to the content

Nye ansigter hos INETDESIGN

Velkommen til Camilla og Anne!

Vi har kastet os ud i at følge op på egne idéer og ambitioner, og med en ambition om at være ustoppelige inden for inbound marketing, er det nødvendigt med kvalificeret indhold – og meget mere af det. Derfor har vi hyret Anne og Camilla, så sig hej til vores to nye ansigter! De er begge blevet ansat som kommunikationskonsulenter og er klar til at styrke vores kommunikative profil.

Anne har en baggrund fra handelshøjskolen, hvor hun har trukket en master i corporate communications hjem. De sidste to år har hun arbejdet hos Dansk Supermarked, hvor hun hovedsageligt har siddet med SEO og content.

Camilla har en kandidatgrad i medievidenskab fra Aarhus Universitet, og har brugt det sidste år på at adlyde en selvproduceret chef høj på savl og dyrelyde. Før barselseventyret har hun betrådt de hårde betongulve på Dokk1 som projektleder.

Vi glæder os over at gøre Anne og Camilla til en del af vores familie – og til at skabe meget mere indhold.

Om forfatteren

Lars Pedersen

Lars er partner og administrerende direktør i INETDESIGN. Lars har arbejdet med online medier siden 1996 og fungerer som kreativ direktør og knytter løsningerne sammen på det kreative og forretningsmæssige plan. Lars er uddannet Cand. Mag i Multimedier og Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.