Skip to the content

Sanovo indtager internettet

Sanovo digital markedsføring

Det kan godt være lidt af en udfordring at markedsføre- og ikke mindst sælge B2B produkter. Men med udgangspunkt i en kreativ 3D vinkel på både produktinformation og manualer, har SANOVO  på succesfuld vis formået at bevæge sig fra offline promovering til engagerende online markedsføring ved hjælp af et fængende visuelt udtryk.

Her hos INET-DESIGN er vi stolte af at have været med til at udforme SANOVOs nye website og visuelle udtryk. Det fulde resultat af vores arbejde kan bl.a. ses i denne måneds udgave af DI Business, som udgives af Dansk Industri.

 

3D markedsføring

Inden messen, hvor Sanovo afslørede deres nye maskine til sortering af æg, lancerede vi i samarbejde med virksomheden seks film med ægget Megg - en elskelig karakter, designet til at tiltrække eksisterende og potentielle kunder til Sanovos messestand.

Følg Meggs rejse gennem maskinen i videoen herunder

SANOVO GraderPro: Megg goes to the Eurotier Exhibition from inetdesign on Vimeo.

Om forfatteren

Lars Pedersen

Lars er partner og administrerende direktør i INETDESIGN. Lars har arbejdet med online medier siden 1996 og fungerer som kreativ direktør og knytter løsningerne sammen på det kreative og forretningsmæssige plan. Lars er uddannet Cand. Mag i Multimedier og Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.