Skip to the content

Online branding

Succesfuld branding

Hvordan opnår du online succes?

I dag eksisterer der den generelle opfattelse at dét at drive en online virksomhed både er nemt og enkelt - uanset hvorvidt der er tale om efterspørgsel, teknologi, designskabeloner, tekniske byggeklodser eller et væld af marketingsværtøjer, så er det blevet den gængse opfattelse, at selve processen bag at lancere en webshop eller digitalisere dele af en virksomhed er både hurtig, billig og effektiv.

 

Lettere sagt end gjort

Når alt kommer til alt, så følger lanceringen af en online virksomhed jo lidt devisen ’plug and play’, og i dag kan alle og enhver i teorien drive trafik fra Google, Youtube og Facebook – eller hvad?

Faktisk er det langt fra så let og ligetil, som man skulle tro -  og vi er sikre på, at mange af jer er helt enige i det udsagn!

 

Hvad betyder branding for din virksomheds online succes?

I denne artikel diskuterer vi ikke fordelene ved- eller vigtigheden af teknologi, software, digitale strategier eller content marketing. Î stedet opfordrer vi dig til at overveje, hvordan man i bund og grund bliver en succes på internettet. Hvordan ryger din virksomhed top of mind hos den digitale forbruger?

 

Opskriften bag succesfuld branding

Din virksomhed har potentialet til at blive en online succes, hvis den tilbyde det rette produkt på rette tidspunkt til den rette pris og herefter sørger for at sprede budskabet både i søgemaskinerne og på de sociale medier. Uheldigvis vil du langt fra være den eneste med sådan en strategi.

Netop derfor har vi et afgørende råd til dig: Differentier dit produkt, din service og ikke mindst dit brand.
- Lad dig inspirere af videoen og kontakt os, hvis du er klar til at opnå langvarig succes online!

Om forfatteren

Lars Pedersen

Lars er partner og administrerende direktør i INETDESIGN. Lars har arbejdet med online medier siden 1996 og fungerer som kreativ direktør og knytter løsningerne sammen på det kreative og forretningsmæssige plan. Lars er uddannet Cand. Mag i Multimedier og Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.