Skip to the content

Her ligger turisternes penge i fremtiden

Dansk turisme er i topform, og gæsterne flokkes om de danske attraktioner og de bedste overnatningsudbydere.

Udfordringen (og mulighederne) for mange er, at turister er hyper-digitale både før, under og efter selve ferieopholdet. Det har Erhvervsminister Brian Mikkelsen også fået øjnene op for:

Turisterne i dag har i stigende grad en digital adfærd før, under og efter rejsen. Det stiller nye krav til det danske turismeerhverv. Men digital forretningsudvikling kan åbne op for nye vækstpotentialer i dansk turisme, viser ny rapport.
(Pressemeddelelse fra 19. december 2016)

 

Er I klar til at tage imod de digitale turister?

Så det er altså på internettet – og på mobiltelefonen, at pengene ligger i fremtiden. Er jeres hjemmeside klar til at håndtere feriegæsterne og deres bookinger? Bliver de ledt videre fra hjemmesidens forside, til valg af feriebolig og i sidste ende til problemløs booking? Eller må de give op på halvvejen og gribe telefonen – eller værre, booke hos konkurrenten? Og kan de booke når og hvor det passer dem, dvs. også i bussen med mobiltelefonen i hånden?

Hos INET-DESIGN mærker vi feriegæsternes store interesse og udbydernes digitale udfordringer hver dag. Vi arbejder med online booking, digital marketing og salgsoptimering for turismevirksomheder med fokus på overnatning.

 

Spectra Systems

Vi leverer bl.a. løsninger med integration til bookingsystemet, Spectra Systems, i form af tilpassede bookingprocesser baseret på systemets API.

Bruger jeres virksomhed Spectra Systems, betyder det, at vi kan hjælpe jer med at integrere booking på hjemmesiden, sikre at bookingen virker på mobiltelefon samt at der tages hensyn til jeres forretningslogikker og til jeres design.

Om forfatteren

Christian Skov

Christian Skov er partner og ansvarlig for kommunikationsafdelingen i INETDESIGN. Christian har arbejdet med virksomheders kommunikation og branding siden 2002 og har således stor erfaring i, hvordan man udnytter de digitale platforme mest effektivt. Han besidder stor viden om Google Analytics og Google Adwords. 

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.