Skip to the content

Er du vores nye frontend-udvikler?

Vi vil gerne udvide vores hold og leder i den forbindelse efter en selvstændig, selvkørende og selskabelig frontend-udvikler med tiltrædelse snarest muligt.

Vores nye kollega skal brænde for frontend-arkitektur, udvikling og implementering og gerne have mindst nogle års erfaring fra lignende stilling. Vi vægter dog engagement over erfaring, så hvis du synes, at du matcher stillingen, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig. Det er vigtigt, at du tør tage ansvar for egne opgaver samt kundernes forretning.

Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at indebære:

  • Responsiv markup (HTML5, CSS, Bootstrap, JavaScript)
  • Udvikling og optimering af vores Frontend-bibliotek
  • Interface testscenarier og problemløsning
  • Udvikling og optimering af vores løsninger
  • Du kommer til at have tæt kontakt med UX’ere, backendere og marketing, og du skal kunne arbejde sammen med vores udviklingsafdeling i Bosnien (engelsk).
  • Hvis du tænder på kundekontakt, er det også en mulighed.

Vi arbejder i Umbraco og DynamicWeb med Visual Studio som udviklingsplatform. Erfaring med disse er en fordel, men ikke et krav.

Hos Inetdesign lever vi af at udvikle stærke, digitale løsninger og gøre dem til en god forretning for vores kunder. Vi går meget op i personlig og faglig udvikling og giver rum til begge.

Du får en bunke gode kollegaer, en afslappet atmosfære, hvor der er 100 % plads til dig, løn efter kvalifikationer og en arbejdsplads (næsten) i Aarhus centrum (altså på Åbyhøj torv. Vi har den bedste kebab i Aarhus!).

Send din ansøgning til mail@inet-design.dk - hellere i dag end i morgen. Vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.