Skip to the content

IWDK: 4 spændende events til Internet Week Denmark

IWDK Internet week denmark

Internet Week Denmark 2018 – disse events tager vi til

It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change.” – Leon C. Megginson

Med dette in mente begiver jeg mig til Internet Week Denmark. Klar til at modtage ny viden, sætte eksisterende viden på prøve og blive bekræftet i at vores verden kan holde til at gå ind i en digitalalder. Okay, det er måske lidt højtflyvende, men det er denne digitale alder, som vi må forberede os på, og som vi på mange måder allerede befinder os i. Den som er midtpunktet i en hed debat i disse tider om skærmtid, fake news, robotter og meget mere.

 

Kort og godt om IWDK

 • Hvad: Digital festival med flere end 100 events
 • Hvornår: 2. – 6. maj 2018
 • Hvor: Aarhus og omegn
 • Hvad koster det: Langt de fleste oplæg er gratis – der kan dog være et begrænset antal pladser.
 • Hvornår startede det: Grundlagt i 2014

De 4 events er valgt ud fra en blanding af interesse, relevans og aktualitet. Det skal nævnes at alle events tilbudt i løbet af ugen har spændende og innovative elementer, der gør at man ville ønske at man kunne rive en hel uge ud af kalenderen.

 

EVENT #1: The Official Opening

 1. maj kl. 9.30-12.00 | Aarhus Rådhus

Åbningseventen, der kickstarter hele ballet, berører netop nogle af de problemer, som digitalisering og udvikling af teknologi kan føre til, såsom beskyttelse af vores privatliv, smart phone-afhængighed, ændret opfattelse af medier generelt og ja, tager robotterne over en dag?

Spørgsmålet er så, om den digitale alder kun bringer skidt og skrammel med sig? Hvordan kan nye forretningsstrategier være med til at udfordre og udvikle markedet? Og hvordan sikrer vi, at vi udvikler os i en positiv retning? Og en positiv retning for hvem? Der er en forventning om, at ændringen skal være en forbedring. Og det skal være fordelagtigt for mennesker. Internet Week Denmark har præsteret at vække interessen hos mange – det ses på de mange udsolgte arrangementer.

Talere til åbningen:

 • Max Schorr, Good Worldwide Inc
 • Jamie Bartlett, The Telegraph
 • Morten Primdahl, Zendesk
 • Nicole Yershon, Ogilvy Labs
 • Jacob Bundsgaard, Borgmester Aarhus

Læs mere om IWDK åbningsevent

 

EVENT #2: How to make millions (or at least more money) on your webshop

 1. maj kl. 9.00-11.00 | Åboulevarden 3 i Aarhus

Uanset om man arbejder med B2C eller B2B webshops eller websites, er dette event relevant. Det er især check-out flow og betalingsoptimering, der er på programmet. Men vigtigheden af en general god brugeroplevelse på webshoppen eller websitet gør selv de mindste konverteringsoptimeringer vigtige. Forudsat at omsætningen i forvejen er af en vis størrelse, vil få procenter være lig med en betydelig større bundlinje. Men hvordan finder man de optimeringer, der kan give en positiv ændring? Det giver No Zebra deres svar på sammen med ViaBill, der star bag dette spændende event til Internet Week Denmark.

Læs mere om How to make millions (or at least more money) on your webshop

 

EVENT #3: Marketing og tech trends 2018

 1. maj kl. 14.00-15.00 | Novicell i Højbjerg

Hvilke digitale marketing-redskaber samt ny teknologi kan virksomheder begynde at overveje, hvis de vil være med til at revolutionere online kommunikation?  Til Internet Week Denmark er det uundværligt med events, der ikke bare ser på, hvad der virker nu og her men også, hvad der virker i fremtiden. Disruption. Kunderejer baseret på AI. Erstatningen for e-mail marketing. Lad os kalde det en mulighed for at kigge dybt ind i krystalkuglen – og Asger Laursen, IT-arkitekt fra Novicell, sørger for at fremtidsudsigterne er velbegrundede, når han giver sit bud på trends inden for marketing og teknologi.

Læs mere om Marketing og tech trends

 

EVENT #4: Code & Cocktails

 1. maj kl. 18.00-20.00 | Dome of Visions i Aarhus

Især dette event, arrangeret af Co-coders, ser jeg frem til. Og ikke blot på grund af muligheden for at få en cocktail eller to. Nej, det er helt specielt at kunne tilmelde sig en event, hvor man på helt afslappende maner kan få indblik i, og en snak om, hvad kodning kan bruges til. Den kreative proces man gennemgår, når man koder, er vigtig for at få skabt fantastiske digitale glæder. Og sikke en måde for en kode-nysgerrig og cocktail-glad digital sjæl som undertegnede at afslutte Internet Week Denmark.

Læs mere om Code & Cocktails

Om forfatteren

Anne Boye

Anne Boye er kommunikationskonsulent med fokus på inbound marketing. Hun har en kandidatgrad i virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS. Hun har det allerbedst med en hjemmeside i hænderne, som hun kan gøre visuelt indbydende og søgemaskineoptimeret.

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.