Skip to the content

Er du en af vores 3 nye udviklere?

Vi søger 2 full stack udviklere og 1 frontend udvikler, der kan gøre vores tekniske afdeling komplet. Hvis du er en selvstændig, selvkørende og selskabelig full stack-udvikler, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vores nye kollega skal brænde for frontend-arkitektur, udvikling og implementering og gerne have mindst nogle års erfaring fra lignende stilling. Vi vægter dog engagement over erfaring, så hvis du synes, at du matcher stillingen, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig. Det er vigtigt, at du tør tage ansvar for egne opgaver samt kundernes forretning.

Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at indebære:

  • Implementering af løsninger i Umbraco og DynamicWeb
  • Komplekse og tunge udviklingsopgaver
  • Udvikling og optimering af vores løsninger
  • Du kommer til at have tæt kontakt med UX’ere, frontendere og marketing.
  • Vores virksomhedssprog er engelsk.
  • Hvis du tænder på kundekontakt, er det også en mulighed.

Vi arbejder i Umbraco og DynamicWeb med Visual Studio og DevOps som udviklingsplatforme. Erfaring med disse er en fordel, men ikke et krav.

Hos INETDESIGN lever vi af at udvikle stærke, digitale løsninger og gøre dem til en god forretning for vores kunder. Vi går meget op i personlig og faglig udvikling og giver rum til begge.

Du får et par håndfulde gode kollegaer, en afslappet atmosfære, hvor der er 100 % plads til dig, løn efter kvalifikationer og arbejdsplads i Aarhus eller Sarajevo efter eget valg.

Send din ansøgning til mail@inetdesign.dk - hellere i dag end i morgen og helst inden 1. maj. Vi glæder os til at møde dig!

Om forfatteren

Christian Skov

Christian Skov er partner og ansvarlig for kommunikationsafdelingen i INETDESIGN samt alt det kommercielle. Christian har arbejdet med ledelse, strategi og kommunikation siden 2002 og har således stor erfaring i, hvordan man udnytter de digitale platforme. Privat et stort familie- og sportsmenneske og støtter selvfølgelig de lokale fodboldklubber i Aarhus.

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.