Skip to the content

Studentermedhjælper

Studentermedhjælper til digitalt bureau i Aarhus

Drømmer du om at skrive tekster, der er levende og inspirerende? Vil du tilegne dig en dyb forståelse for digital kommunikation og markedsføring? Vil du indgå i et stærkt fællesskab – både socialt og fagligt? Så har vi et attraktivt studiejob til dig.

inetdesign er et digitalt bureau i hjertet af Åbyhøj, Aarhus. Vi arbejder med teknologi og digital markedsføring, der understøtter online booking af danske sommerhuse og campingprodukter. De fleste af vores kunder bor på Vestkysten.

I vores kommunikationsteam arbejder vi med datadrevet digital kommunikation og markedsføring, og det er her, der er en plads til dig. Vi er samlet ca. 10 personer, når vi er flest. I kommunikationsteamet er vi tre fastansatte, der arbejder tæt sammen for at skabe de bedste resultater for vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Produktion af nyhedsbreve
  • Produktion af SoMe opslag
  • Tekstproduktion til hjemmesider
  • Forefaldende kommunikationsopgaver
  • Flytning / oprettelse af indhold på hjemmesider

Vi leder efter en person, som først og fremmest har lyst til at skrive - har du samtidig styr på komma og kreative sammensætninger af ord, så bliver vi så glade. Budskaberne kan gentage sig, og derfor forudsætter det, at du er i stand til at tænke kreativt. Du skal være detaljeorienteret og i nogle tilfælde i stand til at sætte snuden i sporet og fortsætte, til du krydser målstregen.

Arbejdstiderne er fleksible, så du kan passe dit studie og dine interesser.

Ugentligt timeantal: 8-16 timer
Sted: Vølundsvej 1, 8230 Åbyhøj

Vi bor på torvet i Åbyhøj, så du kan nemt tage bussen lige til døren, hvis cyklen en dag er punkteret.

Jobbet venter på dig fra start august, så skynd dig at skrive – vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet den rette. Vi vil gerne modtage en kortfattet og skarp ansøgning & dit CV.

Send det hele til marie@inetdesign.dk.

Spørgsmål stilles skriftligt til samme e-mailadresse.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.