Skip to the content

Leder du efter et bookingsystem, der bare virker?

Hvis du udlejer sommerhuse uden at kende til BookingStudio, så er det nu, du udvider din horisont. Alle vores sommerhuskunder bruger BookingStudio som bookingsystem, og det er ikke kun fordi, at BookingStudio er en velsmurt maskine - det er fordi, det virker.

Om du er en BookingStudio-jomfru eller allerede leger lidt med systemet, så er vi klar til at hjælpe dig videre. Som digitalt bureau sørger vi for, at din hjemmeside får et lækkert og brugervenligt design og en dyb integration til BookingStudio. Dermed vil jeres hjemmeside og bookingsystem  fungere som én samlet og stærk e-handelsplatform og ikke som to selvstændige maskiner.

Vores brancheløsning til sommerhusudlejningsbureauer består bl.a. af online booking, husejerforum, en husejer app, lejerforum og meget mere.

Med os ved roret får du dermed en BookingStudio platform, der gør din udlejning af feriehuse til en bedre forretning.

Superbruger af BookingStudio

Vi driver og udvikler løsninger med integration til BookingStudio for en lang række kunder. Se for eksempel hvordan vi har hjulpet Toppen af DanmarkDanibo, Købmand Hansen, Feriekompagniet og SJ Feriehusudlejning.

Vi har stor erfaring med at arbejde med BookingStudio, og vores udviklere har en solid rutine, når det kommer til at håndtere de forskellige udfordringer, der kan opstå. Vi både driver og udvikler løsninger, der gør brug af BookingStudio.

Mere end et bookingsystem

BookingStudio er meget mere end en handelsplatform til udlejning af feriehuse. BookingStudio samler alt i en og sørger for, at du kan håndtere alle dine processer fra ét sted. Du sparer altså både tid og ressourcer, da BookingStudio tager sig af drift, opdateringer og backup, så du kan bruge al din opmærksomhed på din forretning.

Hvorfor vælge os?

Og hvorfor skal du så vælge at bruge os til dit BookingStudio-eventyr? Det skal du, fordi vi er meget mere end en leverandør af en knaldgod integration mellem din hjemmeside og BookingStudio.

Vi laver skarp og dybdegående marketing for stort set alle vores kunder. Vi skriver content på tre sprog, landing pages, tager SEO-tyren ved hornene, fyrer op for dine Google Ads (Google AdWords), skriver saftige nyhedsbreve og leverer i det hele taget en god og venlig 360 graders service.

Vi sørger altså ikke kun for, at din integration fungerer - vi sørger for, at din hjemmeside og BookingStudio bliver til en knaldskarp salgs- og serviceplatform, som både er til at finde og fyldt med en kombination af dejlige feriehuse og relevant, SEO-optimeret indhold.

DERFOR skal du bruge BookingStudio

Nogle af Danmarks bedste udlejningsbureauer bruger allerede BookingStudio. Skal du være et af dem?

Med BookingStudio har du et godt udgangspunkt for at optimere dit salg. BookingStudio optimerer og systematiserer nemlig alle de processer og opgaver, der følger med din udlejningsforretning, og gør det dermed lettere for dig at have virksomhed. Du behøver ikke at bekymre dig om irriterende processer og tunge systemer men kan blot fokusere på det, der ligger på den anden side af skærmen.

BookingStudio er et fleksibelt og robust bookingsystem,  der tilbyder en lang række funktioner:

Cloud løsning

Vælg selv systemstørrelse

Alt-i-en

Optimering af salg

Få det store overblik

Inkluderet support

Integrationer

Opgavestyring

Dialog og kundekontakt

Bliv klogere på BookingStudio

Du har rig mulighed for at finde den pakke, der passer til dine behov. Du indtaster blot dit antal af feriehuse og BookingStudio fortæller dig derefter, hvilken pakke der passer bedst til dig.

Gennem mange år har jeg været med til at udvikle og tilpasse BookingStudio. Det er sket i tæt samarbejde med udviklere og designere fra INETDESIGN og Bookingstudio, og jeg har kun positivt at sige om systemerne og ikke mindst det samarbejde, der roterer hele tiden mellem os som udlejningsbureau, INETDESIGN og BookingStudio. Med BookingStudio og INETDESIGNs integration og salgsplatformen har vi fået en langt bedre og mere fleksibel hverdag og ikke mindst en bedre bundlinje.

Tommas Hansen, SJ Feriehusudlejning

Vi er specialister i BookingStudio

✓ Vi har hænderne dybt nede i teknologi såvel som strategi, design og marketing

✓ Vi driver og udvikler en lang række løsninger med integration til BookingStudio

✓ Vi har stor erfaring med integrationer mellem BookingStudio og andre systemer

✓ Vi holder på vores kunder i mange år, da vi vægter det gode samarbejde højt

✓ Vi har været i branchen i næsten tyve år

Hvad er vores rolle?

Vores rolle er at hjælpe dig med at få integrationen mellem BookingStudio og din hjemmeside til at funkle og glitre. Vi sørger for, at du kommer godt igang, så BookingStudio passer til netop din udlejningsvirksomhed. Vi får design og opbygning til at spille og er klar til at supportere dig efter behov.

  • Vi hjælper dig med at få BookingStudio til at blive en naturlig del af din hjemmeside
  • Vi hjælper dig med at finde rundt i, hvornår vi skal hjælpe dig - og hvornår BookingStudio skal
  • Vi leverer rådgivning og sparring og sørger for, at dit bookingsystem fungerer så optimalt, som det er muligt
  • Derudover er vi skarpe marketingseksperter. Vi skriver content på tre sprog, laver SEO, Google Ads, annoncering, nyhedsbreve og mere fra den skuffe

Vil du vide mere om BookingStudio?

Vi har stor erfaring med BookingStudio, så vores kunder kan få det meste ud af deres bookingsystem.

Kontakt Martin og hør nærmere.

Martin Rickmann

Director of E-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240