Skip to the content

ABILDSKOU

E-business løsning – Digitale billetter – 3D marketing

Abildskou responsivt website og bookingsystem

Abildskou

INETDESIGN har i et årelangt samarbejde med Abildskou haft intensivt fokus på at udvikle og berige virksomhedens digitale udtryk.

Abildskou har eksisteret siden 1983 og med virksomhedens indehaver, Jess Abildsko, som en trendsættende frontløber, når det kommer til avancerede teknologier og innovative marketingskoncepter, har virksomheden formået at holde sig relevant og på den måde kontinuerligt fastholde sin position som markedsleder.

Abildskou's billetsystem Tiggets

Kom med bag scenen

Grundessensen i det nye Abildskou website er det digitale billetsystem Tiggets.

Tiggets har tre afgørende hovedfunktioner, som gør systemet til et oplagt valg for Abildskou:

  • et brugervenligt administrationsprogram
  • en omnichannel salgsplatform
  • en innovativ mobilscanner

Du kan læse meget mere om Tiggets her.

Abildskous nye, digitale billetsystem er samtidig blevet integreret med Umbraco og Mailchimp. I samspil sikrer dette virksomheden et sæt innovative marketingsværktøjer, der gør det muligt at udarbejde stærke marketinginitiativer på tværs af de digitale platforme.

INETDESIGN ved hvad de laver hele vejen rundt. De har taget os med på en lang og meget spændende rejse og gjort vores online investering til en fantastisk succes.

Jess Abildskou, ejer Abildskou A/S
Abildskou branding og digital markedsføring

Abildskou branding og marketing

Bustransport er en særligt prisfølsom og generisk service, og derfor var selve brandingen og markedsføringen af Abildskou altafgørende for at sikre, at virksomheden fortsat lå top of mind hos dens mange kunder

Hos INETDESIGN har vi haft ansvaret for at planlægge og implementere Abildskous branding- og mediestrategi. Som en del af denne strategi udarbejdede vi et animeret 3D univers med en helt særlig ”Abildskou familie”, der skulle fungere som en gennemgående rød tråd på tværs af platforme.

Vores animerede familie går således igen på alt fra salgs-platformen, sociale medier som Facebook og Youtube, nyhedsbrevene og til TV såvel som på Abildskous busser, udstillinger og annoncer.

Abildskou digitale billetscanner

Den innovative billetscanner

Et effektivt og funktionelt billetsystem er selve hovedessensen i Abildskous løsning. Hver eneste af virksomhedens busser og buschauffører er derfor blevet udstyret med systemets industrielle telefonscannere. For at gøre billetkontrollen så effektiv som overhovedet mulig kan disse scannere naturligvis benyttes både i online og offline tilstand.

Når scannerne benyttes i online tilstand giver de overblik over aktuelle billetter, afgangs- og ankomstinformationer og resultatsrapport, ligesom de rapporterer alle scanningshandlinger tilbage til Tiggets.

Abildskou bookingsystem

Bookingprocessen

Hos INETDESIGN ved vi, at nutidens kunder forventer fejlfrie, hurtige og ikke mindst brugervenlige bookingsystemer, når de søger efter billige busbilletter online.

Vi har derfor sørget for, at det nye Abildskou website er kompatibelt med alle elektroniske enheder, så selv de travleste kunder altid får den bedst mulige online shopping-oplevelse - hvad end de er på jagt efter afgangsinformation, specifikke billet- eller pristyper, rabatter eller mere generel information.

Vores primære opgave har ikke alene været at sælge billetter og forbedre konverteringsrater. Men samtidig også at sikre tilbagevendende og glade kunder ved at tilbyde dem den absolut bedste online service inden for billetbestillinger.

Fakta om løsningen

CMS platform

Umbraco

Bookingsystem integration

Specialudviklet integration til bookingsystemet Tiggets

Framework

Microsoft .Net

Intranet

Specialudviklet intranet

Analyseværktøj

Google Analytics

Kontakt Christian og hør nærmere

Har din virksomhed brug for hjælp til strategisk funderet e-handel? Lad os hjælpe dig med at udarbejde et spændende design og en stærk, teknisk løsning målrettet din virksomheds unikke behov. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.

Christian Skov

CFO · Partner
christian@inetdesign.dk · 8612 2240