Skip to the content

Responsiv webshop til AURA

AURA har fået en responsiv webshop på Dynamicweb platformen til deres nye domæne aurashoppen.dk, hvorfra de kan sælge elprodukter med rente- og gebyrfri finansiering over kundernes elregning.

Om AURA

AURA Energi a.m.b.a. er et østjysk energiselskab, som gør hvad de kan for at skabe mest mulig værdi for deres kunder og andelshaverne. Som en del af deres forretningsstrategi har AURA et ønske om at også at kunne tilbyde finansiering af elprodukter eller hvidevarer til nye eller eksisterende kunder med en elaftale hos AURA.

Aura webshop løsning

PROJEKTET

Projektet kaldes AURA Shoppen, da det er en webshop med sit eget domæne, men stadig drevet af AURA Energi med formålet at sælge elprodukter med finansiering over forbrugernes elregning.

Webshoppen har en flot mega menu med overblik over alle produktkategorier. Der er anvendt produktanbefalinger i form af karruseller med tilbudsprodukter eller populære produkter.

RESPONSIV WEBSHOP

Alle elementer og sider, lige fra produktsider til artikelsider, fra karruseller med anbefalede produkter til det skræddersyede købsflow, er lavet så de bliver præsenteret flot på desktop, laptop og mobile. Det responsive webshopdesign er ikke noget, som man længere kan gå på kompromis med, så selvfølgelig lever AURA Shoppen op til brugerens forventning om brugervenlighed på alle typer devices.

INETDESIGN har bidraget til en struktureret proces lige fra starten af samarbejdet til AURA Shoppens launch online. INETDESIGN har ligeledes været en god sparringspartner i forhold til udvikling af konceptet og hvordan konceptet kommunikeres online til brugerne.

Lars Detlefsen

Digital Marketing Project Manager, AURA Energi

KØBSFLOW TIL FINANSIERING

Der har været mange overvejelser omkring hvordan et smart check-out flow skulle designes for at sikre alle trin i den vigtige godkendelsesproces. For at oprette finansiering samt nye elaftaler er der validering af CPR og opslag i RKI. Dette mindsker risikoen for svindel og sikrer den naturlige arbejdsgang som ved normal oprettelse af elaftale.

I AURA Shoppens købsflow er der derfor designet et system, der sætter gang i hele møllen, når en kunde laver en ordre. Kunden skal valideres, oprettes som evt. ny elkunde, ordren skal behandles og i sidste ende skal produktet selvfølgelig afsendes, så den glade køber kan modtage.

AURA mega menu produktsortiment

KONVERTERENDE DESIGN

Designmæssigt skinner AURAs identitet igennem. Sammen med fremtrædende USP'er er det lykkes at skabe en webshop baseret på rente- og gebyrfri finansiering på en måde, der fortæller forbrugerne at de kan have tillid til butikken.

Kontakt Martin og sæt strøm til samarbejdet

Kunne du godt bruge hjælp til at få din egen webshop op at stå? Vi har stor erfaring med at stable webshops på benene og sørge for, at de får succes. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed!

Martin Rickmann

Director of e-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240