Skip to the content

Responsiv hjemmeside til DESIGNA

Sammen med Marvelous har vi udviklet ny specialdesignet og responsiv hjemmeside til DESIGNA. Hjemmesiden er implementeret i Dynamicweb og præsenterer de flotte produkter.

Om DESIGNA

Designa brænder for at lave køkkener, bad og garderobeløsninger til alle, der sætter pris på godt design og høj kvalitet. Produktionen ligger i Danmark og deres flotte produkter kan ses i de 50+ butikker og showrooms i Danmark og Norge udover naturligvis de mange hjem, der allerede har taget Designa til sig.

Designa webshop løsning

Projektet

Hos DESIGNA var der et ønske om at udskifte deres gamle online platform ud med en mere tidsvarende løsning, der matcher deres værdifulde brand.

DESIGNA kæmpede desuden med et forældet og ufleksibelt CMS dagligt og havde et ønske om at få en lettere hverdag med flere muligheder for at bruge content. DESIGNA ønskede desuden en fremstilling der yder retfærdighed til deres produkter. Samtidig har DESIGNA ikke et behov for at have en e-commerce shop på deres website, da produkterne ikke skal kunne købes online. Kundens konvertering sker på nuværende tidspunkt til et møde med en køkkenkonsulent alligevel. Det betyder at der på anden vis skal skræddersyes produktsider, som præsenterer kunden for alle produkternes detaljer og muligheder. Og så skal nogle effektive USP’er og CTA’er sikre at DESIGNAs nye website får kunderne til at booke et møde eller besøge en butik.

Designa dynamicweb platform

Løsningen

DESIGNA projektet er blevet udført på Dynamicweb version 9.5, hvilket har gjort det muligt at udføre funktioner og design som ønsket. Da der er tale om et skræddersyet projekt til denne kunde var der mange elementer, der skulle udvikles fra bunden, heriblandt item types og landingssider.

Item types er bygget fra bunden i det ønskede design ligesom produktsiderne er struktureret på en måde, hvor de rette USP’er og CTA’er kommer i spil. F.eks. fremhæves de mange års garanti ligesom at der på hver produktside er mulighed for komme videre ved enten at booke et møde eller ved at finde en butik, som man kan besøge.

Designa find butik integration

Mere til løsningen

Integrationer

Der er tilføjet en Google Map integration, der er ideel til ”Find butik” funktionen. Således synliggøres det, hvor de mange butikker i henholdsvis Denmark og Norge ligger.

Tracking

DESIGNA er nu sat op i Google Tag manager, som sikrer korrekt opsætning og gør det nemt at håndtere tracking.

Oversættelse

I Dynamicweb løsningen er det nemt at oprette flere sproglag og i DESIGNAs tilfælde er norsk en prioritet. Så da indholdsstrukturen var på plads stod vi for formidlingen til et oversættelsesbureau, som oversatte indhold til norsk til det norske domæne www.designakjoekken.no

Designa webshop løsning

Workshop hos DESIGNA

For at opfylde DESIGNAs ønske om selv at kunne håndtere den daglige drift af deres website, afholdte vi en workshop. Her havde Designa mulighed for at sidde hands-on med deres nye løsning og lære den at kende.

En sådan workshop er også fordelagtig for os som webbureau, da kundens umiddelbare input kommer til overfladen. Og med en repræsentant fra designbureauet kunne beslutninger om ændringer eller nye input hurtigt tages.

Det betyder at DESIGNA nu kan arbejde selvstændigt i deres CMS. Og det som de skulle komme i tvivl om hjælper vi dem med løbende.

INETDESIGN har været professionelle som digital partner til at opsætte og bygge vores løsning i Dynamicweb 9.5. Forløbet er gået super og udfordringer er løst undervejs. Derudover har sammenspillet mellem INETDESIGN og vores designbureau gjort, at vi er i mål med vores nye website i henhold til de ønsker vi havde til løsningen både i forhold til design og funktionalitet.

Jacob Mortensen

Marketing Manager, DESIGNA A/S

Designa webshopdesign

Samarbejde med eksternt designbureau

Dette projekt har været resultatet af 3 ingredienser: 1 stk kunde med et fedt brand, 1 stk webbureau med en fed platform (læs: INETDESIGN) samt 1 stk designbureau.

Vores opgave hos INETDESIGN var således at opfylde de ønsker om websitedesign og funktionalitet, som designbureauet Marvelous havde lovet DESIGNA.

Fakta om løsningen

E-handelsplatform

Dynamicweb

Design

Designet af Marvelous

Framework

Microsoft .Net

Nyhedsbrevsmotor

Campaign Monitor

Analyseværktøj

Google Analytics

Brug for en specialudviklet løsning?

Kontakt os og hør nærmere. Vi er specialister i blandt andet e-handel og online marketing, og vi kan helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed med at få en succesfuld online opstart.

Martin Rickmann

Director of e-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240