Skip to the content

Global hjemmeside til Hartmann

Hartmann er den førende specialist inden for fremstilling af formstøbt fiberemballage.

Hartmann umbraco CMS

Umbraco CMS & Microsoft Azure CDN

Med udgangspunkt i et professionelt og brugervenligt website udarbejdet i Umbraco CMS har Hartmanns medarbejdere nu mulighed for at bidrage med indhold til websitet på tværs af regioner og landegrænser.

For at opretholde en høj performance har sitet desuden et Microsoft Azure CDN setup.

Hartmann globalt website

Regioner deler indhold på tværs af landegrænser

Hartmanns nye hjemmeside er bygget op omkring indhold, som bliver produceret af regionale medarbejdere på tværs af landegrænserne. Endvidere er et IP filtreringsystem blevet implementeret for at sikre, at det korrekte indhold altid bliver leveret til den ønskede region.

Sidst men ikke mindst sørger den implementerede indholdsstruktur for, at det udarbejdede indhold bliver delt og differentieret mellem regionerne både enkelt og hurtigt.

Custom fra inderst til yderst

I tæt samarbejde med Hartmanns topledelse og marketingafdeling blev der udviklet et lækkert og responsivt custom layout, som er implementeret i et brugervenligt Umbraco setup. Download-sektionen, som er en kernefunktion for både salg og marketing hos Hartmann, samt den indbydende historiefortælling i forbindelse med Hartmanns 100 års jubilæum, er gode eksempler på kundetilpassede interfaces.

Hartmann integration til eksterne systemer

Eksterne ressourcer

Websitet integrerer trinløst med de eksterne systemer Euroland og HR Skyen, hvilket giver en skarp og lækker visning af data i forbindelse med børsinformation, ledige stillinger og ansøgninger.

Responsivt website til Hartmann

Et tæt og løbende samarbejde

Et samarbejde med os stopper ikke ved afslutningen på et godt projekt. Fra dag til dag yder vi teknisk og grafisk support til hele Hartmannorganisationen og deres partnere fra både vores danske hovedkontor og bosniske datterselskab. Derudover holder vi et vågent øje på løsningens liv på Google i tæt samarbejde med de kompetente medarbejdere fra Hartmann.

Fakta om løsningen

CMS platform

Umbraco

IP filtering

Land og regionsspecifikt

Framework

Microsoft .Net

Content delivery network

Microsoft Azure CDN

Rekrutteringsintegration

HR-Skyen

Analyseværktøj

Google Analytics

Investor services integration

Euroland

Kontakt Christian og hør mere

Kontakt os allerede i dag! Lad os udforme din næste E-business-løsning, varetage din online markedsføring og sikre din virksomhed en succesfuld online opstart.

Christian Skov

CFO · Partner
christian@inetdesign.dk · 8612 2240