Skip to the content

Udlejning af sommerhuse ved Vesterhavet

Bredspektret digital indsats med fokus på at udleje de dejlige sommerhuse ved Henne Strand.

Købmand Hansens Feriehusudlejning

Købmand Hansen er et familiebureau, der åbnede dørene i 1968 og nu har 800 feriehuse tilknyttet. Henne Strand er et smukt naturområde med strand og hede, der tiltrækker en stor skare af tyske og danske sommerhusglade gæster hvert eneste år.

Online salgskanal

Købmand Hansens hjemmeside er en brugervenlig Umbraco-løsning med en dyb integration til BookingStudio, der sørger for, at besøgende hurtigt og let kan booke det sommerhus, de ønsker.

Hjemmesiden får sit helt eget udtryk med den unikke grafiske profil, der tager udgangspunkt i en animation af Købmand Hansen. Siden har en avanceret søgefunktion, hvilket er en fordel, når besøgende både skal søge sig frem til det rigtige sommerhus og finde informationer om kæledyr, aktiviteter og meget mere.

Sidst men ikke mindst er websitet udarbejdet i to forskellige sprogversioner målrettet de danske og tyske turister, der er dem, der frekventerer Henne Strand hyppigst.

Mobilvenlig løsning der sælger

Flere og flere bruger mobile enheder når de shopper online. Derfor har vi sørget for, at Købmand Hansens hjemmeside er kompatibel med alle typer af platforme og enheder. Dette er både med til at øge salg og forbedre sidens ydeevne.

Facebook annoncering & kampagner

Vi har kørt - og kører - et hav af forskellige kampagner for Købmand Hansen. En af vores styrker er at skabe en sammenhængskraft de forskellige kanaler imellem, og dette kommer til udtryk gennem vores arbejde med kampagner.

Vi har fx kørt en remarketing kampagne, hvor vi indsamlede tilmeldinger til Købmand Hansens nyhedsbrev ved at målrette kampagner mod folk, der havde besøgt sitet.

Derudover har vi kørt produktkatalogkampagner, hvor produkter bliver trukket fra Købmand Hansens hjemmeside og vises til folk, der har kigget på et sommerhus uden at booke det.

Et sidste eksempel er en VM-kampagne, hvor vi producerede sammenhængende grafik og specialtilpasset indhold til hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve.

AdWords der batter

Hos INETDESIGN har vi også fingrene dybt nede i Købmand Hansens AdWords-kampagner. Vi har fx kørt displaykampagner med produktfeeds, der automatisk trækker produkter og opdaterede priser. Kampagnerne har været målrettet folk, der har besøgt Købmand Hansens hjemmeside uden at foretage køb.

Resultatskabende kampagner

Slagkraftige Facebook annoncer, solide AdWords kampagner og et hav af skarpe nyhedsbreve udsendt i MailChimp. Eksempler på succesfulde kampagner: julekalender, 50 års jubilæum, Valentine's Day, Star Wars og Køb Gavekort. Se eksempler herunder.

Fakta om løsningen

CMS platform

Umbraco med online booking

Bookingintegration

Specialudviklet booking flow og integration til BookingStudio

Framework

Microsoft .Net

Nyhedsbrevsmotor

MailChimp

Analyseværktøj

Google Analytics

Kontakt Christian og hør nærmere

Har din virksomhed brug for hjælp til strategisk funderet e-handel? Lad os hjælpe dig med at udarbejde et spændende design og en stærk, teknisk løsning målrettet din virksomheds unikke behov. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.

Christian Skov

CFO · Partner
christian@inetdesign.dk · 8612 2240