Skip to the content

Kolding Hotel Apartments online løsning

Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments er placeret i hjertet af Danmarks syvende største by og byder på en enestående udsigt til både Slotsøen og Koldinghus.

De 84 skønne lejligheder rummer alle stue, soveværelse og køkken samt et funktionelt badeværelse og er desuden placeret midt i Koldings absolutte centrum med det pulserende latinerkvarter og de omkringliggende naturområder placeret lige ude foran hoveddøren.

Kolding Hotel Apartments responsiv bookingsystem

En gennemført mobil oplevelse

Kolding Hotel Apartments ønskede en specialdesignet online bookingproces med integration til bookingsystemet Spectra Systems. Der skulle være et godt match mellem det mobil- og brugervenlige website og den online salgsproces, som skulle fungere perfekt på tværs af platforme og enheder.

Hos INETDESIGN valgte vi at erstatte Kolding Hotel Apartments gamle CMS system med en fleksibel Umbraco-løsning, der gjorde det muligt at integrere til Spectra Systems og samtidig gøre arbejdsgangene for CMS-brugerne langt mere effektive og fleksible.

Kolding Hotel Apartments integration med Spectra

Spectra booking

Vores løsning til Kolding Hotel Apartment er udarbejdet med udgangspunkt i virksomhedens underliggende bookingsystem Spectra Systems. Det betyder, at ledige værelser og opdateret prisinformation automatisk bliver tilgængelig, når en kunde tilgår hjemmesiden. Bookinger, kundeinformationer og specifikke tilkøb bliver også registreret direkte i Spectra bookingsystemet, så disse til hver en tid kan tilgås af virksomheden online såvel som offline.

Spectra bookingsystemet sikrer desuden en specialdesignet bookingproces, der fungerer perfekt på tværs af platforme og enheder, og de integrerede Booking Widgets giver samtidig Kolding Hotel Apartments mulighed for at igangsætte løbende søgekampagner baseret på fastlagte datoer og specifikke lejligheder.

En forstærket marketingplatform

De integrerede Booking Widgets giver samtidig Kolding Hotel Apartments mulighed for at igangsætte løbende kampagner baseret på specifikke datoer og lejligheder. Denne fleksibilitet og det professionelle snit, som både det responsive design og de målrettede kampagner bidrager til, var en af de primære målsætninger for Kolding Hotel Apartments med dette webprojekt.

Fakta om løsningen

CMS platform

Umbraco med online booking

Bookingintegration

Specialudviklet booking flow og integration til Spectra

Framework

Microsoft .Net

Nyhedsbrevsmotor

MailChimp

Analyseværktøj

Google Analytics

Kontakt Christian og hør mere

Siden starten af 2000 har vi arbejdet med integration til et væld af forskellige bookingsystemer inden for ferieindustrien. Vi udvikler, drifter og markedsfører bookingløsninger, som er skræddersyet til den enkelte kunde behov.

Christian Skov

CFO · Partner
christian@inetdesign.dk · 8612 2240