Skip to the content

Brugervenlig hjemmeside til forening

Er I en forening, der har behov for en brugervenlig og overskuelig hjemmeside, så I kan dele information, nyheder og meget mere med jeres medlemmer eller tiltrække nye medlemmer? Så læs med her, hvor vi fortæller, hvordan vi skabte en online platform til Landbo Ungdom.

Brugervenlig hjemmeside til forening

Om Landbo Ungdom

Landbo Ungdom hører under Landbrugs – og fødevareerhverv (SEGES) og er en landsdækkende forening. Med en følelse af at være meget låste i et ufleksibel, gammel løsning, henvendte de sig til os for at få skabt et nyt univers.

UX website foreninger

UX og design

På grund af vores indsats i UX afdelingen er hjemmesiden brugervenlig og optimeret til de mange forskellige brugere. Vi har designet call to action knapper, som gør det nemt at navigere rundt på hjemmesiden.

Landbo Ungdom struktur

Struktur og oprydning

Inden hjemmesiden kunne bygges op af interessant indhold var der en vigtig process i at beslutte sig for en meningsgivende struktur. Det betød farvel til gammelt og forældet indhold og opbygning af indhold til en ny og forbedret struktur.

Website indhold forening

Indholdsredigering

Landbo Ungdom kan selv redigere i indholdet på deres hjemmeside. Det er nemt at navigere rundt i CMS'en. Man kan desuden selv styre, hvem der har adgang til hvilket indhold, således at de rette medarbejdere får adgang til den type opgave, som de skal håndtere online.

Hjemmeside landingssider forening

Opsætning af undersider

Vi har opsat undersider, så de er indbydende og overskuelige. Én af mulighederne for at oprette nye landingssider er i blogmodulet, hvor de kan lave nyheder. Dette er en god mulighed for at søgemaskineoptimere på bestemte arrangementer eller emner, som falder udenfor grundstrukturen.

Kontakt Martin og sæt strøm til samarbejdet

Kunne du godt bruge hjælp til at få din egen webshop op at stå? Vi har stor erfaring med at stable webshops på benene og sørge for, at de får succes. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed!

Martin Rickmann

Director of e-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240