Skip to the content

Velkommen til Toppen af Danmark

Et æstetisk design der indfanger essensen af Nordjylland. Dette er et af mange bookingsites, der er baseret på vores brancheløsning til sommerhusudlejningsbureauer med dyb integration til BookingStudio.

Toppen af Danmark e-handel

TOPPEN AF DANMARK

Toppen af Danmark er en sammenslutning af fire turistkontorer, der bestræber sig på at tilbyde det perfekte sommerhus til en drømmeferie i Nordjylland - hvad end ferien skal foregå i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Skagen, Frederikshavn eller Sæby.

Toppen af Danmark tilbyder mere end 650 sommerhuse langs Danmarks nordligste vest- og østkyst. Uanset om du har forelsket dig i det brusende Vesterhav, den vestjyske natur, de friske fisk eller det ekstraordinære nordlys over Skagen, er Toppen af Danmark det oplagte valg, når turen går til Nordjylland.

Toppen af Danmark design case

Design og e-handel

INETDESIGN står bag designet af Toppen af Danmarks nye website – en intuitiv og brugervenlig Umbraco-løsning med et integreret bookingsystem. 

Med udgangspunkt i en unik grafik får websitet et helt særligt udtryk, og sitets avancerede søgefunktion giver endvidere kunderne mulighed for at finde frem til præcis det feriehus, de drømmer om.

Sidst men ikke mindst er websitet udarbejdet i tre forskellige sprogversioner målrettet både engelske, tyske og danske turister.

Toppen af Danmark responsivt website

Et komplet e-handels- og forretningssystem

Denne velkonsoliderede brancheløsning blev etableret i starten af 0’erne og har generet flere mia. i omsætning for en lang række lokale udlejningsbureauer. Løsningen består af en Umbraco-løsning med et forretningslag, der kommunikerer med BookungStudio API. Brugergrænsefladerne består af et bookingsite med et responsivt design, online værktøjer til husejere, automatiseret kundedialog, en velafprøvet marketingplatform med INETDESIGN som ankermand og meget meget mere.

Marketingsamarbejde og succesfulde kampagner

Slagkraftige Facebook annoncer og AdWords kampagner med en CTR på op til 23 %. Vi har et løbende samarbejde omkring platformsvedligeholdelse samt marketing.

Toppen af Danmark mobilvenlig løsning

Mobilvenlig løsning, der genererer salg

Flere og flere bruger mobile enheder, når de shopper online. Derfor har vi sørget for, at Toppen af Danmarks website er kompatibel med alle typer af platforme og enheder. Dette er både med til at øge salg og forbedre sidens ydeevne.

Også for et andet vigtigt kundesegment, sommerhusejerne, er der tænkt i mobilvenlige grænseflader. Dette i form af et husejerlogin på sitet samt en lækker app, der begge giver et dejligt overblik over bookinger, aftaler, økonomi, dialog, osv.

Toppen af Danmark brandingprocess

Brandingprocessen

Vores arbejde for Toppen af Danmark tog sit udgangspunkt i en overordnet brandingproces udarbejdet i samarbejde med de fire turistkontorer. Resultatet blev et visuelt univers, der afspejler selve essensen af Toppen af Danmark.

Herefter har vi sørget for, at det visuelle univers går igen i alle virksomhedens on- og offline materialer – lige fra visitkort og officielle dokumenter til tøj og nyhedsbreve.

INETDESIGN har udviklet Toppen af Danmarks nye visuelle identitet samt logo.

Fakta om løsningen

CMS platform

Umbraco med online booking

Bookingintegration

Specialudviklet booking flow og integration til BookingStudio

Framework

Microsoft .Net

Nyhedsbrevsmotor

MailChimp

Analyseværktøj

Google Analytics

Kontakt Martin og hør mere

Kunne du godt bruge hjælp til at styrke din online tilstedeværelse og nå ud til den mest optimale målgruppe? Vi har dybdegående erfaring med at hjælpe sommerudlejningsfirmaer med at udnytte deres potentiale fuldt ud - på alle parametre. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed!

Martin Rickmann

Director of eBusiness · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240