Skip to the content

Din digitale julekalender, påskekalender og generelle indgang til drømmeland

Let, lækkert og lige til.

Plej dine kunder og skab nye leads

En digital kalender er den direkte vej til at forstærke et eksisterende kærlighedsforhold til kunder og samtidig spille med de velpolerede muskler overfor nye leads. Med et simpelt greb i værktøjskassen viser du, at du er klar til at gå den ekstra mil for at pleje kundeforhold og for at gøre dig attraktiv for nye interessenter.

Simpel og virksom gamification

Det behøver ikke at koste en bondegård eller være tæskesvært at få gang i gamification for dig og din virksomhed. Med vores værktøj får du mulighed for at lave lige præcis den kalender, du har brug for: let og billigt.

Hold your horses: hvad går det ud på?

Det er ganske simpelt. Du får adgang til din helt egen umbracoløsning, hvor du bygger din kalender. Du vælger selv, hvor mange låger, du har brug for, hvordan de skal se ud, hvornår de skal være aktive - og så kan du enten dele din færdige kalender på dit eget site med en iframe eller have den liggende i sit eget miljø og linke ind til den.

✓ 1, 2, 4 eller 24 låger

✓ Indsæt som iframe

✓ Integration til MailChimp

✓ Let og simpel vinderudtrækning

✓ Vinderpopup på kalenderen

✓ Brugervenlig

✓ Perfekt til julekalender, adventskalender, påskekalender, Black Friday

Gør det selv - eller vi kan gøre det for dig

Når du har din nye kalenderapplikation i hænderne, er det helt op til dig, om du selv vil stå for grafik og opsætning, eller om du vil have hjælp til det. Vi hjælper med det, du har brug for, om det er en slagplan eller hele baduljen fra design til vinderudtrækning.

Psst... Du kan se den in action lige nu på hvidbjerg.dk og vejers.com.

Indsaml nye leads og permissions

Udover at være et hyggeligt indslag for dine kunder er en digital kalender også en perfekt måde at indsamle nye leads og permissions på. Med annoncering når du ud til et nyt publikum og inviterer dem ind på dit website. Hermed sikrer du ikke blot, at de lærer dig og dit brand at kende men også, at du udvider dine nyhedsbrevslister og har flere at ramme med senere remarketingkampagner.

Hvad koster herligheden?

Du får adgang til dit glade kalenderliv for blot 15.000 og en månedlig licens på 400, -

Dette gør det muligt for dig at sætte gang i alle de kalendere, dit årshjul kan holde til. Uden at det koster mere.

Kalendersulten?

Hvis du gerne vil høre mere om vores kalenderapplikation eller måske bare gerne vil i gang NU, så ring eller kast os en mail.

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.