Skip to the content

Skal vi være din Dynamicweb partner?

Vi har masser af erfaring med Dynamicweb samt glade og tilfredse kunder på systemet. Det betyder, at vi både kan skrue på detaljerne i din webshops maskinrum, indarbejde komplicerede integrationer og specialtilpasninger - og få det hele til at se pivfrækt ud.

Vi sætter en ære i at møde vores kunder der, hvor de er – uden fine fornemmelser eller et alenlangt slips. Vi er professionelle og ikke bange for at være ærlige, hvis det kan betyde en forøget online margin for vores kunder.

Med os får du en erfaren Dynamicweb partner, der skaber det bedste udgangspunkt for din webshop.

Erfaren Dynamicweb partner

Vi har stor erfaring med at arbejde med Dynamicweb, og vores udviklerstab har alle en stak velfortjente certificeringer i bagagen.

Vi driver og udvikler løsninger i Dynamicweb for en lang række kunder (se for eksempel hvad vi har gjort for Lyspunkt, Euronics, El-Salg og Belugi), og vi er helt klar på at møde dig der, hvor dine behov ligger.

Vi har både erfaring med at starte et projekt op fra bunden - og med at overtage projekter, der har brug for ny ånd.

Mere end en partner

Der ligger langt mere end produkter i en webshop og alt efter målgruppe, produkttype og omstændigheder, går vi forskelligt til værks. Hvis dit behov ikke passer ind i en prædefineret kasse, kan vi sætte diverse og komplicerede integrationer til andre systemer op og lave de nødvendige specialtilpasninger.

På samme tid har vi også altid det store overblik: hvad giver mening nu, om en måned og om fem år? Hvordan gør vi din webshop så brugervenlig og tilgængelig, som det er muligt? Hvordan sørger vi for, at du sælger mest?

DERFOR skal du have din webshop i Dynamicweb

+4.000 virksomheder bruger allerede Dynamicweb - vil du være med?

Med Dynamicweb får du en samlet pakke, hvorfra du kan styre alt omkring din webshop. På samme tid kan du få en Dynamicwebløsning i forskellige prislejer og til stort set alle typer af virksomheder.

Du kan vælge at gå med Rapido, der er Dynamicwebs nye og superintelligente standardløsning, eller vi kan designe noget fra bunden. Om du vælger det ene eller det andet, får du med Dynamicweb adgang til en lang række funktioner:

Kom hurtigt i gang

All-in-one platform

Brugervenligt CMS

Integrationer til en lang række forretningssystemer

En lang række features

Globalt sigte 

Bliv klogere på Dynamicweb

Vi er specialister i Dynamicweb

✓ Vi har fingrene dybt begravet i teknologi såvel som strategi, design og marketing

✓ Vi vandt ’Årets bedste B2C løsning’ med Lyspunkt i 2017

✓ Vi har bred erfaring med integrationer mellem Dynamicweb og fx e-conomic, NAV og Axapta

✓ Vi holder på vores kunder i mange år, da vi vægter det gode samarbejde højt

✓ Vi har været i branchen i næsten tyve år

Hvad er vores rolle som din Dynamicweb partner?

Vores rolle er at være dit lys i mørket. Vi hjælper dig godt i gang, så du har den webshop, du ønsker. Vi sørger for at designet og opbygningen spiller og vi står klar til at supportere dig efter behov.

  • Vi hjælper dig med at få den bedst tænkelige hjemmeside til dit budget
  • Vi hjælper dig med at lære Dynamicweb at kende, så du selv kan finde rundt i systemet
  • Vi leverer meningsgivende support efter aftale
  • Vi leverer sparring, rådgivning og sørger for, at din webshop opnår sit fulde potentiale

Mangler du en partner?

Kontakt Martin og hør nærmere. Vi har stor erfaring med at stable webshops på benene og sørge for, at de får succes og vi er yderst velbevandrede i Dynamicweb.

Martin Rickmann

Director of E-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.