Skip to the content

Hjemmeside

Effektiv hjemmeside i ekspresfart eller specialdesignet hjemmeside bygget fra bunden.

Vis hvem du er

Webshop

Konverterende webshop med skarpt design og brugervenligt CMS.

Sælg mere

Online marketing

Optimer din online tilstedeværelse og sørg for, at du udnytter dit fulde, digitale potentiale.

Råb det rigtige sted

Vi bygger websites og webshops, der lægger rammerne for vores andre digitale spidskompetencer. Du kan springe ind der, hvor du har brug for hjælp. Vi bygger, skruer i motorrummet, får det hele til at se flot ud - vi sørger for, at dit budskab står skarpt og skaber synlighed gennem effektive kampagner. Alt sammen for at skabe et positivt ROI.

Hartmann responsiv website

Website og CMS

Vi udvikler responsive hjemmesider til alle typer organisationer, der vil optimere deres digitale platforme og have større udbytte online.

Vi bruger Umbraco CMS til vores prisstærke og populære Umbraco Ekspres løsning samt til specialudvikling og implementering af custom design.

Lyspunkt webshop dynamic web

Webshop og e-handel

Som Dynamicweb premium solutions partner bygger vi både standard Rapido webshops og specialudviklede løsninger med dyb integration.

Vi har 20 års erfaring som leverandør af digitale løsninger til feriebranchen, hvor vi bruger Umbraco CMS med integration til bl.a. Spectra Systems og BookingStudio.

Online marketing planlægning

Online marketing

Vi sørger for, at du kommer hele vejen rundt om den digitale buffet og hele tiden placerer dig der, hvor dine kunder er. Vi er datadrevne og hjælper dig med at optimere din indsats inden for SEM, SEO, social media, leadgenerering, Google Ads og selvfølgelig content.

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.