Skip to the content

Skal vi spille hovedrollen i din næste video?

Du har nok hørt en smule om, at video er det næste store. Det er det i hvert fald i Danmark. I mange andre lande, er vi langt videre fra ’næste store’ og godt i gang med videobølgen.

Du har altså en unik mulighed for at være first-mover, og endda på et område, som alle undersøgelser viser, er et helt eminent middel til at tjene nogle knaster. Det lyder da meget godt, gør det ikke?

Hvor skal du begynde?

Der er mange forskellige videoformater, du kan kaste dig ud i, og til at begynde med gælder det om ikke at drukne i mængden, men om at holde tungen lige i munden. Hvilket format du skál begynde med kommer helt an på, hvilken virksomhed du er: har du produkter, der vil gøre sig godt på video? Har du produkter, der lægger op til at vise, hvordan de bruges/samles/fungerer? Har du overhovedet produkter, eller sælger du services eller ydelser?

Har du brug for hjælp til at komme igang?

Når du har fundet ud af, hvor du gerne vil begynde, skal du selvfølgelig også lige have en smule udstyr i orden. Det kræver ikke nødvendigvis den store filmpark, men det er svært at lave en video uden en form for kamera – og en form for hovedrolle.

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du beslutter dig for, at video er vejen frem. Vi har selv lavet video i mange år – det være sig produktvideoer, animationsfilm, 3D-modelleirnger og senest har vi kastet os ud i den søde genre: vlogging!

Vi har styr på udstyret, redigeringen og storytellingen – og vi kan hjælpe dig med at få styr på det samme. Vi kan hjælpe der, hvor behovet er: måske du blot har brug for lidt sparring til, hvilken videotype, der er den bedste for dig lige nu og her? Måske du gerne vil have hjælp til at filme, og måske du gerne vil have hjælp fra A-Z.

Skal vi snakke videomarkedsføring?

Kom forbi vores kontor på Åbyhøj Torv til en snak om dit næste videoeventyr.

Fornavn skal angives
Efternavn skal angives
Indtast venligst en gyldig emailadresse

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.