Skip to the content

Vi har arbejdet med alle aspekter af e-business siden år 2000, så du kan trygt tage os med på dit online eventyr. Vi har digitaliseret og skabt nye salgskanaler i mange forskellige virksomheder og brancher og ved, hvad der virker. Skal vi også hjælpe dig?

Vælg Dynamicweb Rapido, hvis det skal gå stærkt.

Dynamicweb webshop

INETDESIGN er Dynamicweb Premium Solution Partner - det betyder, at vi har sort bælte i Dynamicweb.

Vi arbejder med komplicerede integrationer og specialtilpasninger til systemet, ligesom vi kan hjælpe jer hurtigt i gang med en yderst funktionel, brugervenlig og gennemtestet all-in-one standardwebshop for et begrænset budget.

Årets bedste B2C løsning

Lyspunkt vandt prisen som årets bedste Dynamicweb B2C løsning.

Webshoppen er en del af en omnichannel-løsning til Lyspunkt-kæden, og ud over et smukt ydre har shoppen blandt andet integration til Axapta og HubSpot.

E-handel for mere end 2 milliarder

Vidste du, at INETDESIGNs ebusiness løsninger har omsat for mere end 2 milliarder kr. for vores kunder? Skal vi hjælpe dig med at øge din digitale performance?

Det kan både være gennem en standard webshop og specialudviklede e-handelsløsninger, der integreres tæt i din forretning, selvfølgelig suppleret af konverterende kampagner via fx Google AdWords og Facebook.

Online bookingside

Bookingløsninger til feriebranchen

Vi leverer mange forskellige e-handelsløsninger til ledende selvstændige udlejningsbureauer i feriebranchen i form af bookingløsninger med integration til bagvedliggende booking APIer.

Online biludlejningssystem

Autokonzept Biludlejning

Komplet udlejningssystem med custom layout, Umbraco CMS integration samt et avanceret administrationssystem til superadministratorer og værksteder til administration af biler, udstyr, tilvalg, priser, kunder og bookinger.

Online booking af hotellejligheder

Booking af hotellejligheder

Med integration til Spectra Systems leverer vi løsninger til hotelbranchen. Vi har blandt andet leveret en specialudviklet bookingløsning og -proces med integration til bookingsystemets API til Kolding Hotel Apartments.

Kom glad i gang

Kontakt os for at komme i dialog omkring dit e-handelsprojekt. Vi er specialister med mere end 20 års erfaring i både B2C og B2B webshops.

Online billetsystem til vandflyveren

Tag vandflyveren

Smut en tur mellem Aarhus og København med vandflyveren fra Nordic Seaplanes. Vi har leveret billetsystem til vandflyveren baseret på vores eget Tiggets. Løsningen består af en customdesignet frontend samt en version af Tiggets administrationsmodulet.

Online bookingløsning til Jesperhus

Book online i Jesperhus

Med bookingløsningen til Jesperhus er det nemt at booke online. Løsningen er specialudviklet med integration til Spectra Systems og indeholder bl.a. også aktivitetsplaner, webshop og rabathåndtering. Bag løsningen kører en avanceret datamining feature, som understøtter det digitale salg og markedsføring.

Abildskou billetteringssystem

Højtydende billetteringsplatform

Med det bagvedliggende billetteringssystem Tiggets har busselskabet Abildskou A/S solgt 100-tusindvis busbilletter til passagerer i Danmark. Løsningen har avanceret ruteplanlægning og billethåndtering.

Kontakt Christian og hør mere

Kontakt os allerede i dag og lad os udforme din næste e-handelsløsning, varetage din online markedsføring og sikre din virksomhed en succesfuld online tilværelse.

Christian Skov

CFO · Partner
christian@inetdesign.dk · 8612 2240