Skip to the content

Ny hjemmeside i ekspresfart

Vi forstår dig godt. Du vil gerne have en flot, ny hjemmeside, men du vil hverken betale en bondegård eller bruge tid på endeløse møder. Umbraco Ekspres er løsningen.

Hvorfor Umbraco Ekspres?

Value for money er det simple svar. Vi springer let hen over design, markup og implementering. Og resultatet går vi ikke på kompromis med - tværtimod.

Robust basisløsning

Vi sætter hurtigt en Umbraco Ekspres hjemmeside op med jeres kendetegn. Kom i gang med en masse fede skabeloner på en dag. 

Undervisning og support

Du kan selv stå for indholdet, men du er aldrig alene. Du får individuel undervisning og venlig support fra vores kontor i Aarhus.

Struktur og indhold

Vi kan hjælpe med at gøre jeres hjemmeside brugervenlig og lanceringsparat bl.a. ved at producere lækkert indhold herunder video.

Skalerbart og frit

Med Umbraco Ekspres er I ikke bundet til hverken funktionalitet, design eller os. Umbraco er open source, integrerbart og super fleksibelt.

Jamen, hvordan ser det ud?

Med Umbraco Ekspres får I altid en flot, responsiv hjemmeside uden dikkedarer. Vi bygger den på et solidt starter kit baseret på Umbraco CMS, og hjemmesiden tilpasses jeres identitet og evt. særlige ønsker til funktionalitet. Se eksempler på temaer herunder:

Lad os hjæpe dig i gang med det samme

Umbraco Ekspres er en fantastisk løsning for alle virksomheder. Fra små virksomheder, der skal hurtigt i gang, til de store, der har fokus på content og branding.

Vil du undersøge jeres muligheder for at bruge Umbraco Ekspres? Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Lars Pedersen

CEO · Creative Director · Partner
lars@inetdesign.dk · 8612 2240