Next

Hvorfor virker video?

Hvorfor virker video?
01 January, 0001

Augmented Reality - Bindeleddet mellem fysisk og digital markedsføring

SÅDAN FUNGERER AUGMENTED REALITY

Produktion og distribution af tryksager fylder stadig godt i de fleste marketingbudgetter og virksomhederne leder efter gennemslagskraft, så investeringen giver afkast i form af branding og salg.


Augmented Reality fungerer på den måde, at man downloader en app med sin smartphone eller tablet. Dernæst kan man bruge sin enhed til at scanne en annonce, en messestand, en brochure, et postkort eller enhver anden form for fysisk markedsføring. På den måde etableres et virtuelt lag oven på fx en brochuren gennem skærmen. Den virtuelle oplevelse kan bestå af en video, et billedgalleri, et spil, en 3D model man kan manipulere, etc.


BINDELEDDET MELLEM FYSISK OG DIGITAL MARKEDSFØRING

Augmented Reality kan øge værdien af tryksager betragteligt ved at involvere læserne, som kan interagere med kataloget. Dermed flyttes modtager fra at være læser til at blive en besøgende i virksomhedens digitale univers.


Teknologien er moden til den brede skare af små og mellemstore virksomheder via forskellige apps til Android og IOS. Og de fleste virksomheder råder over video og billeder i udmærket kvalitet, som er eneste forudsætning for at komme i gang med Augmented Reality. Desuden har de fleste i dag en Facebook side og et website, som man med fordel også kan bringe i spil.


Augmented Reality ligner den næste store ting for tryksager efter de blev digitaliseret via de forskellige udbydere af bladrekataloger. Vi tror på, at Augmented Reality vil øge branding- og konverteringsværdien og dermed også den generelle levetid for trykt markedsføring.

SE UDPLUK AF EKSEMPLER PÅ AUGMENTED REALITY:

Augmented Reality Toyota Yaris.

Augmented Reality Honda Civic.

Augmented Reality Pablo Cecar.