Previous

Hvordan skaber man forretningsmæssig værdi med sociale medier?

Hvordan skaber man forretningsmæssig værdi med sociale medier?
Next

Content marketing - Tænk som en nyhedsredaktion

Content marketing - Tænk som en nyhedsredaktion
06 August, 2014

Facebook opruster online videoannoncering med køb af Liverail

Virksomheder flytter i stigende grad deres investering i videoannoncering fra det traditionelle medie TV til online medier med annoncering på tværs af desktop, mobil og tablets. Udbyttet er ganske enkelt større med online videoannoncering, hvor der er andre og bedre muligheder for at målrette videoannoncen til relevante målgrupper, lige præcis der, hvor de bruger deres tid.

Med nyheden om Facebooks køb af det amerikanske LiveRail, en af verdens førende online videoannonceringsplatforme, kan vi sandsynligvis se frem til endnu bedre muligheder for målretning af online videoannoncering.

LiveRail har hver måned over syv millarder visninger via deres teknologi og dette kombineret med Facebooks brugerdata kan give rigtig gode muligheder for at ramme den helt rigtige målgruppe på den helt rigtige måde. Dvs. at man nu også uden for Facebooks platform kan målrette virksomhedens online videoannoncering på baggrund af Facebooks meget specifikke data om demografi, geografi, interesser, adfærd og meget mere.

Vil du gerne vide mere om videoannoncering? Få inspiration til online videoannoncering med 3D, tjek vores showreel eller kontakt os direkte på tlf. 86 12 22 40.