Previous

Internationally acclaimed 3D artist

Internationally acclaimed 3D artist

INETDESIGNs award-winning 3D artist secures a spotlight at CGsociety

Next

Hvordan skaber man forretningsmæssig værdi med sociale medier?

Hvordan skaber man forretningsmæssig værdi med sociale medier?
08 February, 2013

Nye annonceringsmuligheder med YouTube DK lancering

INETDESIGN deltog in den officielle lancering af Youtube DK den 7. februar. Det var en fed og interessant oplevelse – og hvorfor nu det?

For den almindelige YouTube bruger er der ikke så meget nyt under solen. Interfacet ligner sig selv, sproget var og er sjovt nok stadig dansk, og selv URLen er fortsat youtube.com så alt er status quo – lige bortset fra de nye annonceformater, som har fundet vej til videotjenesten.

NYE MULIGHEDER FOR VIDEOANNONCERING

På den måde giver YouTube Danmark jer som virksomhed en række nye muligheder for digital annoncering. Det drejer sig selvsagt om videoannoncering, og det stiller virksomheder, der vil satse på YouTube som annonceplatform, over for et par udfordringer.

Du kan sammenligne det med Google AdWords. Vi har efterhånden lært vigtigheden i at skrive de rigtige annoncetekster og producere interessant og konverterende landing pages på vores hjemmesider. På YouTube gælder det stadig om at kunne linke brugerne videre til et univers, der fører dem mod realisering af jeres målsætning. For man kan også klikke på en videoannonce.

SÅDAN VIRKER YOUTUBE VIDEOANNONCERING

Men kvaliteten af jeres videoannonce er selvfølgelig helt afgørende. Det gælder både indhold og udtryk, som skal passe til det univers og den brugersituation, videoen skal bringes i. I vil jo også gerne se godt ud, hvis I indrykker en annonce i Bo Bedre eller en bannerannonce på ekstrabladet.dk.

Et kort overblik over, hvordan YouTube videoannoncering virker:

  • Der er flere annoncetyper på YouTube DK. Man kan fx tage ejerskab på forsiden, ligge i toppen på et søgeresultat på samme måde som på Google, ligge før afspilning af den ønskede video eller have en klassisk bannerannonce i højre kolonne.
  • Brugere kan skippe annoncen under hele afviklingen af videoannoncen for ikke at skabe irritation.
  • Skipper brugeren annoncen inden for 5 sekunder, betaler man som annoncør ikke for visningen.
  • Man kan målrette sit indhold efter fx demografi og interesser
  • Annoncering indtræffer, hvor brugeren har en browsende og altså ikke målrettet adfærd

Vi glæder os ekstremt meget til at udforske YouTube som annoncemedie.

Kontakt os på telefon 86 12 22 40, hvis du heller ikke kan vente med at komme i gang eller bare har uddybende spørgsmål til det nye YouTube DK.