Skip to the content

Skal vi være din partner i Google Ads?

Google Ads (tidligere Google AdWords) er ikke noget, man uden videre giver sig i kast med. Hvis du ikke kender til systemet, vil du højst sandsynligt blive blæst omkuld ved første møde. Det kræver erfaring, ekspertise og ikke mindst vedholdenhed at navigere rundt i de mange muligheder, Google Ads tilbyder.

Det er ikke desto mindre alfa omega at bruge Google Ads. Hvis du altså kan lide at tjene penge. Google Ads er en måde at nå ud til eksisterende kunder og gøre sig spritnye bekendskaber, der forhåbentlig kommer til at vare længe og koste penge - for dine kunder, altså.

Vi hjælper kunder over hele landet med at få deres Google Ads til at spille. Vi optimerer, følger med i alle de nye teknologiske muligheder, Google Ads finder på og sørger for, at du får den helt rigtige trafik til den helt rigtige pris.

Erfaren Google Ads partner

Vi har stor erfaring med at arbejde med Google Ads, og vi har et Google Partner-badge, der viser, at vi kan spille med de rigtige muskler.

Vi står for Google Ads for en lang række af vores kunder, hvor vi både modererer, driver og udvikler deres konti. Ét af de vigtigste elementer, når det kommer til Google Ads, er nemlig at have en partner, der har styr på jeres budget, så det ikke løber løbsk - eller i den forkerte retning.

Google Ads skal nemlig overvåges og følges nøjes, så jeres budget udnyttes optimalt. Med os får I ikke blot øget jeres omsætning og udnyttet jeres fulde potentiale - I får også en trofast og erfaren partner, der sørger for, at I kan slappe helt af.

Vi har både erfaring med at begynde Ads-rejsen fra perronen og med at springe med på toget, når det er i fuld fart.

Mere end en partner

Der ligger meget mere end rammende annoncer, keywords, kampagner og den rigtige placering i Google Ads. Der ligger et kæmpe arbejde i at lære jeres målgrupper, pains og styrker at kende og at skille jer ud fra mængden.

Din virksomhed er helt sikkert forskellig fra virksomheder, der gør eller sælger det samme som dig. Vi sørger for at matche dine præcise og særegne behov og sørge for, at de rammer de målgrupper, der er mest tilbøjelige til at gribe dem.

Vi sørger for at have det store overblik og hele tiden se på, hvad der giver mening nu, om nogle år og i fremtiden, så du konstant bevæger dig i den rigtige retning.

Hvorfor Google Ads?

Alle virksomheder bruger - eller burde bruge - Google Ads

Google Ads lader dig tiltrække kunder, der ellers aldrig ville have hørt om dig. Du kan nemlig annoncere lokalt - eller globalt - og dermed sikre, at du rammer lige præcis der, hvor dine kunder skjuler sig.

Google Ads lader folk finde dig, når de søger på Google. Ligesom når de søger på 'hvordan laver man slim', så kan de søge på ord, der knytter sig an til dig - og finde din virksomhed uden at kende til den på forhånd.

Google Ads er selvfølgelig proppet med funktioner - her er et udpluk:

Lav annoncer baseret på fakta

Videoannoncer (find potentielle kunder via YouTube)

Hav kontrol over dit budget

Søgeannoncer (vises i søgeresultaterne på Google)

Displayannoncer (tekst- og bannerannoncer)

Appannoncer (promover din nye app!) 

Førende teknologi

Google shopping

Find frem til nye søgeord

Bliv klogere på Google Ads

Vi er specialister i Google Ads

✓ Vi udvikler og driver mange kunders Google Ads med succes

✓ Vi har dybdegående og mangeårig erfaring med Google Ads

✓ Vi har bred erfaring med marketing og i at få alle diciplinerne til at spille sammen

✓ Vi vægter det gode samarbejde højt og holder på vores kunder i mange år

✓ Vi har lavet hjemmesider og marketing i snart 20 år

Hvad er vores rolle som din Google Ads partner?

Som din partner i Google Ads er vores fornemste mål at skabe positiv røre på din bundlinje. Vi tager dig i hånden fra start og slipper den ikke igen, før du vrider den ud af vores greb.

  • Vi sørger for, at du får mest muligt ud af dit budget
  • Vi optimerer, overvåger og følger med i udviklingen
  • Vi bruger ikke dine penge på lange rapporter, men sørger for, at du altid ved, hvad der sker
  • Vi leverer sparring, rådgivning og sørger for, at dine Google Ads spiller

Mangler du en partner?

Kontakt Martin og hør nærmere. Vi har stor erfaring med at udvikle og drive Google Ads for vores kunder, og vi er klar til at møde dig, der hvor du er. 

Martin Rickmann

Director of E-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240