Skip to the content

Spectra Systems - et bookingsystem der spiller

Spectra Systems leverer super softwareløsninger til turist- og oplevelsesindustrien.

Vi leverer bl.a. løsninger med integration til Spectra Systems i form af tilpassede bookingprocesser baseret på systemets API.

Hvis I synes, at det lyder lidt tungt, så kan vi også fortælle, at Spectra Systems er et system med mange facetter. I kan bruge det til at styre jeres bookingflow, men I kan også bruge det til arbejdsgange, markedsføring og til dialog med jeres kunder. Vi kender systemet indgående og kan hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres bookingsystem.

Vi kan være jeres trofaste væbner, om I først nu møder Spectra Systems - eller allerede gør brug af bookingsystemet, men bare gerne vil have endnu mere ud af det og jeres bookingflow.

Specialister i Spectra

Bruger jeres virksomhed Spectra Systems, betyder det, at vi kan hjælpe jer med at integrere booking på jeres hjemmeside, sikre at bookingen fungerer gnidningsfrit på mobiltelefon samt at der tages hensyn til jeres forretningslogikker og design.

I kan tage et kig på www.jesperhus.dk og www.koldinghotelapartments.dk, hvor vi bl.a. har leveret tilpassede online booking-løsninger baseret på Spectra Systems.

Vores erfaring er bred og dybdegående, og vores team af udviklere har opbygget en skarp rutine i at lave og tilpasse integrationer, der får dit bookingsystem og din købstragt til at spille med olierede muskler.  

Bookingsystem med mere

Med Spectra Systems kan vi lave specialiserede sektioner med booking integreret på både jeres hjemmesides forside og undersider. Kunderne finder bookingen direkte på siden og kan både søge efter overnatningsmuligheder og se resultaterne. Der er mange muligheder, som vil skabe en god brugeroplevelse, spare kunden for klik og øge jeres salg.

Jeres service behøver ikke at stoppe dér. Med Spectra Systems kan I lave automatiserede online check in-processer - fx med en service, hvor I sender en SMS til gæsten, når værelset er klar. Også check ud bliver smartere med online afregning. Der er mange muligheder, og vi er klar til at hjælpe med udviklingen af jeres forretning.

Har I mod på mere, er der også andre services, som venter tålmodigt på jer i Spectra Systems.

Hvorfor vælge os?

Og hvorfor skal du så vælge os til dit næste kapitel med Spectra Systems? Det skal du selvfølgelig fordi, vi ikke blot leverer lige præcis dén integration, der passer til dig, men fordi vi er meget mere end din næste integration.

Vi laver fokuseret marketing for de fleste af vores kunder. Vi udarbejder content på tre sprog, landing pages, SEO, optimerer dine Google Ads, opsætter og kreerer spot-on nyhedsbreve - og leverer i det hele taget en rar og behagelig service.

Dette betyder, at vi ikke blot ser på din integration som en isoleret del af din forretning, men på hele din salgsplatform. Vi sørger for, at det hele går op i en højere enhed - og at du er til at finde på Google.

DERFOR skal du bruge Spectra Systems

Spectra Systems er en førende softwareløsning til turist- og oplevelsesindustrien i Skandinavien 

Spectra Systems er ikke blot et bookingsystem, men lader dig håndtere alle forretningsgange inden for hotelbranchen, restauranter, rejsebureauer mv.

Med Spectra Systems kan I køre markedsføring og føre jeres kunder gennem jeres købstragt i ét og samme flow. Har I samarbejdspartnere, eller bruger I fx Facebook som markedsføringskanal, kan I vise jeres booking direkte på de relevante hjemmesider. I skaber et enkelt købsflow og sparer jeres kunder for klik, og dermed kommer I meget tættere på et salg. Spectra Systems forbedrer dialogen med kunderne inden købet, efter købet og under kundens ophold hos jer. Det sker på kundens personlige side på jeres hjemmeside.

Eksempler på mulige funktioner i Spectra Systems:

Digitalisering af forretnings- og gæsteflow

Online booking, mobil online booking og GDS

Central og automatiseret styring af real-tids priser

Brugervenlig betjening

Effektiv planlægning og opgavestyring

Omfattende samling af værktøjer 

Førende teknologi

Optimering af salg

Download af reservationer og kreditkortsinformation (PCT compliant)

Lær mere om Spectra Systems

Vi er eksperter i Spectra Systems

✓ Vi arbejder koncentreret med teknologi, strategi, design og marketing

✓ Vi driver og udvikler en solide løsninger med integration til Spectra Systems

✓ Vi har dybdegående erfaring med integrationer mellem Spectra Systemsog andre systemer

✓ Vi vægter det gode samarbejde højt og arbejder sammen med vores kunder i mange år

✓ Vi har været i branchen i snart tyve år

Vil du vide mere om Spectra Systems?

Få det optimale ud af din forretning med Spectra Systems som dit næste bookingsystem.

Kontakt os og hør nærmere.

Lars Pedersen

CEO · Creative Director · Partner
lars@inetdesign.dk · 8612 2240