Skip to the content

Vil du gerne optimere jeres online booking?

Kom til en gratis workshop hos os, hvor du gennemgår jeres nuværende løsning med vores bookingeksperter og ser, hvilke potentialer I endnu ikke udlever.

Skal vi få din løsning til at funkle?

Vi arbejder koncentreret og ivrigt med online bookingflows, og vi er sikre på, at vi kan skrue, bore og skubbe lidt til dit flow, så det kommer til at køre endnu hurtigere – og skyde endnu flere bookinger af sted.

Vi inviterer virksomheder, der allerede har en integration til Specra til at komme forbi til et uforpligtende møde, og vi lover, at I kommer til at gå herfra med et par nye idéer og et lidt større smil.

Vi kommer til at gennemgå dit bookingflow minutiøst og se, om der er trin, hvor ellers engagerede besøgende mister tålmodigheden og dropper en booking. Er der steder, hvor besøgende får vist 0 resultater? Skal besøgende vælge ét bestemt hotel for at se resultater? Får besøgende ikke vist alternative perioder, hvis der ikke er flere ledige værelser i den valgte periode?

Alt dette er irritationsmomenter for jeres besøgende og betyder i sidste ende, at de måske booker hos en agent eller et bureau i stedet - og hvorfor ikke nuppe bookingen selv?

Vi fokuserer på

✓ En booking der fungerer gnidningsfrit på mobil og tablet

✓ Et bookingflow, hvor jeres design og personlighed skinner klart igennem

✓ Bredden ved Spectra: udnytter I egentlig de rigtige muligheder?

✓ Kan I optimere jeres salg ved at skrue forsigtigt på ganske få knapper?

✓ Har I automatiseret jeres online check-in og fokuseret på brugervenlighed og service fra første klik i bookingflowet, til gæsten forlader sit hotelværelse?

✓ Skal I måske tænke jeres bookingflow helt anderledes?

✓ Har I overvejet at automatisere jeres priser?

✓ Kan I eliminere et klik eller to, og dermed sørge for, at flere af jeres besøgende komme hele vejen igennem jeres købstragt?

Cases hvor Spectra Systems spiller hovedrollen

Jesperhus

Vi har hjulpet Jesperhus med at realisere deres integration til Spectra Systems og sørget for, at de får størst udbytte af deres bookingsystem. Besøg Jesperhus lige her.

Kolding Hotel Apartments

Vi har sørget for at Kolding Hotel Apartments integration til Spectra Systems er gnidningsfri - om den benyttes på desktop, mobil eller tablet. Se løsningen lige her.

Kom forbi til et uforpligtende møde om Spectra Systems

Skriv et tidspunkt, der passer dig, så vender vi retur hurtigst muligt.

Fornavn skal angives
Efternavn skal angives
Indtast venligst en gyldig emailadresse

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.