Skip to the content

INETDESIGN vlogger

Velkommen til vores vlogtjeneste!

Vi har udforsket videoens søde væsen i mange år efterhånden og er især kommet tæt på produktfilmen, profilfilmen, reklamefilmen og den værdige skabning: animationsfilmen. Vi har dog haft sådan lyst til at udvide vores horisont, og eftersom vi blæser video i hovedet på alle, vi møder på vores vej, følte vi, at det var på tide at tage vores egen medicin.

Her vil du støde på vlogs om alt inden for den digitale verden - og vigtigst af alt: om alt det, vi ved mest om og interesserer os mest for. Velkommen til og tak for, at du ser med!

Den effektive contentplan

Hvordan sikrer du en stærk og fleksibel markedsføring, der booster dit salg? Se med her hvor Anne & Camilla fortæller om den effektive contentplan.

Dynamicweb All in One Platform

Her fortæller Anne om alle de mange fordele ved Dynamicweb All in One Platform, når du skal lave en webshop eller en avanceret hjemmeside.

Skal du vælge et ekspertbureau eller et bureau med eksperter?

Se med her, hvor Camilla snakker om fordele og ulemper ved et ekspertbureau og et bureau med eksperter.

Kom hurtigt i gang med Umbraco CMS

Hvad siger du til en knaldgod hjemmeside i en fart? Vi har lavet hjemmesider i snart 20 år, og hvis der er noget, vi har lært, så er det at bevæge os med tiden – og Umbraco. Efterhånden er der udviklet et væld af gode skabelonløsninger, der kan spare dig for de første, tunge udviklingstimer i regnskabet.

Derfor skal du anskaffe dit et SSL-certifikat

Et SSL certifikat er et must, hvis du har en hjemmeside, der håndterer brugerinformatio.

Bedre online booking

Hvis du har noget, der kan bookes, men ikke et system, der håndterer det ordenligt, så gælder det om at komme i gang. Online bookingsystemer kommer i mange størrelser og former, Lars fortæller her, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Hvorfor vælge Umbraco CMS?

Umbraco er et fantastisk open source content management system og her har du mulighed for at høre vores bedste argumenter for Umbraco

Kom i gang med video!

Hvis du endnu ikke er i gang med video, så er det på tide, at du sætter stikket til kameraet og placerer dig foran det!

Sådan bruger du animationsfilm i din markedsføring

Se med her, hvor Lars snakker om hvordan du kan bruge animation i din markedsføring og hvilken produktionsproces du skal igennem.

Video øger din konvertering

I denne vlog taler Anne om, hvordan video kan være med til at øge din konvertering. Husk også at læse Anne blogindlæg: Sæt fut i din konvertering med video på dine landingssider.

6 forskellige videoformater

Se med her, hvor Camilla fortæller om 6 forskellige videoformater, der kan sætte gang i markedsføringen af din virksomhed. Læs mere i blogindlægget: 6 effektive videoformater

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.