Skip to the content

INETDESIGN vlogger

Velkommen til vores vlogtjeneste!

Vi har udforsket videoens søde væsen i mange år efterhånden og er især kommet tæt på produktfilmen, profilfilmen, reklamefilmen og den værdige skabning: animationsfilmen. Vi har dog haft sådan lyst til at udvide vores horisont, og eftersom vi blæser video i hovedet på alle, vi møder på vores vej, følte vi, at det var på tide at tage vores egen medicin.

Her vil du støde på vlogs om alt inden for den digitale verden - og vigtigst af alt: om alt det, vi ved mest om og interesserer os mest for. Velkommen til og tak for, at du ser med!

6 forskellige videoformater

Se med her, hvor Camilla fortæller om 6 forskellige videoformater, der kan sætte gang i markedsføringen af din virksomhed. Læs mere i blogindlægget: 6 effektive videoformater

Video øger din konvertering

I denne vlog taler Anne om, hvordan video kan være med til at øge din konvertering. Husk også at læse Anne blogindlæg: Sæt fut i din konvertering med video på dine landingssider.

Sådan bruger du animationsfilm i din markedsføring

Se med her, hvor Lars snakker om hvordan du kan bruge animation i din markedsføring og hvilken produktionsproces du skal igennem.

Kom i gang med video!

Hvis du endnu ikke er i gang med video, så er det på tide, at du sætter stikket til kameraet og placerer dig foran det!

Kontakt os

INETDESIGN er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.