Index Huse

Skab vækst med en datadrevet service- og bookingplatform

Vores platform samler avancerede digitale bookingværktøjer med datadrevet marketing, der forbedrer din drift og dine gæsters oplevelser.  

Den nyeste teknologi inden for booking og digital kundeservice

Designet til fuld skalerbarhed og integration med andre systemer, sikrer platformen en sammenhængende digital oplevelse og øger din indtjening, uanset din virksomheds størrelse.

Avancerede algoritmer til prissætning og kundepleje tilpasser sig løbende til ændringer i markedet.

Indbyggede marketingværktøjer forbedrer din synlighed og hjælper dig med at nå ud til flere potentielle gæster gennem dine marketingkanaler.

Skræddersyet kommunikation baseret på individuelle kundepræferencer forbedrer gæsteoplevelsen og styrker kundeloyaliteten.

Detaljerede analyser og rapporter giver indsigt i kundeadfærd og understøtter informerede beslutninger om din strategi.

Platform Mockup

Bureauer på platformen

Lige nu anvendes platformen af en masse dygtige og lokale feriehusudlejningsbureauer. Samme platform, men med hver deres eget unikke brand og kendskab.

Features

Frontend og CMS

Tilbyd dine besøgende en mobilvenlig hjemmeside, der leverer gode brugeroplevelser og omsætter besøgende til kunder i jeres forretning. Med et væld af tilpasningsmuligheder kan vi bygge engagerende og SEO-venlige sider med smukt indhold.

Sense of urgency

Udnyt førstepartsdata og den generelle adfærd på hjemmesiden til at vise mærkater (som fx Populært, Ofte vist og Produkt vist X gange), der fortæller dine besøgende, at de kigger på en populær vare. 

AI tekstproduktion

Indbygget AI app der lynhurtigt forfatter, oversætter og optimerer tekster. Det giver jer mulighed for let og hurtigt at skrive nyt indhold, som er afgørende for at generere trafik og konvertere besøgende til købere.

Selvbetjening til gæster

Android og iOS app, der giver en række services til både husejere og gæster. Appen fungerer blandt andet som en integreret del af gæsteoplevelsen ved at gøre det lettere for gæsterne at tjekke ud, hvis de foretrækker en mere selvbetjent service.

Min side og gæsteunivers

Gæsten er omdrejningspunktet. Derfor indeholder platformen et gæsteunivers, hvor kunderne bl.a. kan se deres bookinger, administrere samtykker, betale online, give andre gæster adgang til bookinger og meget mere.

Integration

Integration til jeres bookingsystem er grundlaget for et brugervenligt booking flow og en god købsproces. Platformen har flere indbyggede integrationer inkl. en plug-and-play løsning til BookingStudio (og vi udvider løbende med nye systemer).

Selvbetjening til husejere

Husejerforum giver adgang til en række statistiske værktøjer og præsenterer omfattende bookingdata, som husejerne værdsætter. Uanset om de foretrækker telefon, tablet eller computer.

Automatisk feedback

App der automatiserer feedback fra gæster, der er vendt tilbage fra deres ferie. De indsamlede data giver både udlejere husejere mulighed for at forbedre produkt og kundeservice. Data bruges også til målrettet  kommunikation og markedsføring.

Dynamiske priser

Med dynamiske priser kan du løbende tilpasse udlejningsprisen. Det sikrer, at dine overnatningsprodukter har konkurrencedygtige priser ved at reagere på ændringer i udbud og efterspørgsel, hvilket er afgørende for belægningen.

Tredjepartssystemer

Platformen understøtter en række værktøjer, som nemt kan implementeres i jeres løsning, der håndterer og optimerer marketing, tracking og persondata. 

Husejerforum

Data

Mavefornemmelser kan give os gode ideer, men beslutninger har bund i data og fakta. Platformen og de tilknyttede systemer stiller en omfattende mængde data til rådighed, og disse data er tilgængelige både gennem applikationer og vores analyser og rådgivning. Alle tjenester fra inetdesign bygger på data og fortolkningen heraf.

Vi kan hjælpe dig

Lad os tage en snak:

hello@inetdesign.dk
+45 8612 2240

inetdesign ApS

Vølundsvej 1
8230 Åbyhøj
Cvrnr. 2726 4298

8612 2240 | hello@inetdesign.dk

 

Example title

© 2024 No cookies here