Skip to the content

Hvidbjerg Strand responsivt website

En stærk markedsleder

Hvidbjerg Strand ligger på den danske vestkyst og er én af Europas mest populære campingpladser. Hos Hvidbjerg Strand er du garanteret en luksuriøs campingoplevelse, og du finder samtidig et bredt udvalg af luksuriøse feriehytter, det populære strandhotel, et treetagers wellnesscenter samt indendørs badeland og legeland målrettet den aktive børnefamilie.

+203%

flere besøgende

60.000

Facebookfølgere

+205%

øget organisk trafik

Hvidbjerg Strand online strategy

En digital succeshistorie

Hvidbjerg Strand tiltrækker campister fra hele Europa, men er særligt populære blandt de danske og tyske turister. Målet med virksomhedens nye, digitale strategi var først og fremmest at engagere nuværende og potentielle kunder ved brug af virksomhedens sociale medier kombineret med omfattende annoncering på Google, en ambitiøs indholdsstrategi og et strategisk brug af nyhedsbreve udarbejdet i Mailchimp.

Resultatet af strategien afspejles både i stærke Google rankings, et øget antal af både besøgende og online interaktioner samt et højnet brandkendskab.

Hvidbjerg Strand er en tung markedsleder og virksomhedens store succes afslører, hvordan den helt rigtige kombination af produktkvalitet og en digital marketingstrategi kan bidrage til en sund virksomhed med glade, tilfredse kunder.

Siden 2008 har INETDESIGN hjulpet os med at udleve vores digitale potentiale og vi har tydelige ROI på vores nye online løsninger. INETDESIGN er altid enormt ambitiøse på vores vegne og bestræber sig altid på at gøre os endnu mere succesfulde gennem teknologi, branding, salg og marketing. Hvis du drømmer om at gå online med din virksomhed, vil jeg uden tvivl anbefale INETDESIGN.

Steen Slaikjær, Indehaver
Hvidbjerg Strand responsivt design

Design & strategi

En anerkendt og populær virksomhed som Hvidbjerg Strand har naturligvis brug for et stærkt online udtryk. Vi brugte Umbraco CMS til at udvikle et mobilvenligt website med et intuitivt interface, der giver brugerne et overskueligt overblik over Hvidbjerg Strands mange tilbud og aktiviteter.

Hos INETDESIGN har vi desuden assisteret Hvidbjerg Strand i online kampagner med AdWords, sociale medier samt nyhedsbreve ligesom vi også har stået for den strategiske søgemaskineoptimering og udarbejdet værdifuldt kommunikativt- og visuelt indhold.

Facebookkampagner

Vores samarbejde med Hvidbjerg Strand bestod bl.a. i udformningen af online kampagner på tværs af platforme, bl.a. Facebook. Vores forskellige Facebookkampagner blev understøttet af video eller grafik med henblik på at opnå øget engagement og interaktion.

Fakta om løsningen

CMS platform

Umbraco

Bookingintegration

CompuCamp

Framework

Microsoft .Net

Nyhedsbrevsmotor

MailChimp

Analyseværktøj

Google Analytics

Kontakt Christian og hør mere

Kontakt os allerede i dag! Lad os udforme din næste E-business-løsning, varetage din online markedsføring og sikre din virksomhed en succesfuld online opstart.

Christian Skov

CFO · Partner
christian@inetdesign.dk · 8612 2240