Skip to the content

Responsiv hjemmeside til Jesperhus

Den nye hjemmeside er en templateløsning baseret på Umbraco CMS. Grundstrukturen og elementerne er derfor tilpasset Jesperhus' identitet. Derudover har vi skræddersyet bookingflow, webshop, megamenu m.m. for at komme i mål med den ønskede funktionalitet og det flotte design.

Jesperhus hjemmeside løsning umbraco

Om Jesperhus

Jesperhus er lig med sjov for børnefamilier. Parken åbnede i 1966 og har i mange år været kendt for den flotte blomsterpark. Siden da er der kommet mange aktiviteter og forlystelser til, så børnefamilier kan booke ophold og opleve parkens spændende aktiviteter. Vi hjalp Jesperhus med at lave deres første hjemmeside i 1998 og det var derfor på høje tid at give deres online platform en make-over.

Jesperhus megamenu struktur

Struktur på hjemmesiden

Vi har opbygget informationsarkitekturen og forenklet strukturen på Jesperhus' hjemmeside med det formål, at det skal være nemt og simpelt at booke et ophold. Man skal samtidig blive inspireret og få overblik over de mange tilbud og arrangementer, som Jesperhus har at byde på. I megamenuen får brugerne hurtigt overblik over indholdet på hjemmesiden.

Jesperhus visuelle identitet

Det visuelle

Hos INETDESIGN har vi stået for at implementere og sikre den visuelle identitet i den nye online løsning. Vi har skræddersyet elementer for at øge brugervenligheden for kunderne og levere den ønskede digitale service.

Smart bookingflow

Da hovedformålet med Jesperhus' nye hjemmeside er at hjælpe brugeren til at booke et ophold i parken, er det meget vigtigt, at bookingflowet er designet på en god og brugervenlig måde. Her er der optimeret på UX og best practice i forhold til check out, hvilket har gjort bookingen ukompliceret - ja, nærmest en leg.

Brug for en specialudviklet løsning?

Kontakt os og hør nærmere. Vi er specialister i blandt andet e-handel og online marketing, og vi kan helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed med at få en succesfuld online opstart.

Martin Rickmann

Director of e-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240