Skip to the content

Dynamicweb B2C Solution of the Year

Lyspunkts nye webshop blev årets vinder

Med 51 % af stemmerne blev LYSPUNKTs webshop kåret som årets vinder i Dynamicweb B2C Solution of the year, og vi er super stolte!

Dynamicweb-løsningen sikrer, at kunderne oplever LYSPUNKTs fysiske butikker og online shop som samme forretning, og at de møder det samme høje service-niveau on- og offline. Derfor tager tager løsningen også højde for, at der er forskel på, hvilke produkter og services, der tilbydes i de enkelte forretninger - inkl. sortiment samt muligheder for levering og montering. Kunden kan også angive, i hvilken forretning han/hun vil hente sin vare.

 

Hele vejen rundt

Hver fysisk forretning har et in-store device, hvor kunder kan købe varer online. Løsningen sikrer, at disse varer trackes, så kommisionen tilskrives den rette forretning. Vi har med andre ord lagt os i selen for at skabe en løsning, hvor der er tænkt hele vejen rundt.

 

Succesfuld omnichannel løsning

“Dynamicweb-løsningen er nem at håndtere: Den reducerer ressourceforbruget ved at sikre en opdateret shop, og så er den en vigtig salgskanal, det er nemt at køre kampagner på tværs af vores platforme - både håndholdte devices, desktop, fysiske butikker og print. De fysiske butikker spiller helt problemfrit sammen med den online forretning, så vi oplever, at vi er kommet godt i mål med denne omnichannel løsning”

Christian Munk Vesterdal
Online chef ved LYSPUNKT

Om forfatteren

Christian Skov

Christian Skov er COO og partner i inetdesign med primært ansvar for kommunikation, det kommercielle og for at holde enderne sammen. Christian har arbejdet med ledelse, strategi og kommunikation siden 2002 med fokus på det at drive forretning og kommunikere på internettet og få projekter, økonomi og relationer til at gå op i en højere enhed. Privat et familie- og sportsmenneske og støtter selvfølgelig de lokale fodboldklubber i Aarhus.

Kontakt os

inetdesign er et digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning.