Skip to the content

Ny webshop - hurtigt!

Rapido er en genvej til en struktureret og indbydende webshop. Med Rapido har du muligheden for at komme udenom kode og webudvikling og direkte til en klar salgskanal. Som Dynamicweb Premium Solution Partner kan vi hjælpe dig i mål med din webshop.

 

Hvorfor Rapido?

Vi hopper over kode og går direkte til en template, som selvfølgelig kan tilpasses dit design og behov. Det kommer til at gå rapido-stærkt med at få din webshop online.

Rapido template

Rapido er en skabelonsløsning, hvor kodning og udvikling allerede er klaret for dig. Rapido skal derfor blot tilpasses din virksomheds visuelle udtryk og så er du godt på vej til at have en klar webshop.

Varekatalog

Med Ecommerce modulet kan du holde styr på dine produkter, produktkategorier, ordrer, tilbud, lave rabatkoder og meget mere.

Fleksibelt og opdateret

Selvom Rapido er en template har du stor fleksibilitet i de forskellige features og den måde hvorpå din webshop bliver opsat. Derudover kommer der løbende releases, der får opdaterer løsningen med nye features.

Content Management System

Rapidos indholdsfane gør det nemt for dig at håndtere og redigere indhold lige fra tekst og afsnit til billeder og video i flere forskellige typer elementer.

Responsiv og Google-venlig

Rapido-skabelonen er responsiv og din webshop kommer derfor til at fremstå professionel og flot på flere enheder. Med Rapido er du desuden klar til søgemaskineoptimering, så Google kan læse webshoppen.

Marketing modul

Det er muligt at bruge Dynamicweb Rapido til marketing uanset om det handler om lead management, udsendelse af nyhedsbreve eller personalisering.

Dynamicweb Rapido uden behov for en shop?

Hvis du synes Rapido lyder som det bedste valg for dig og du har en almindelig hjemmeside, som du ønsker at sætte op i Rapido systemet - så frygt ej! Rapido kan sagtens bruges til corporate websites og hjemmesider uden brug af Ecommerce modulet. Shop ikonerne og funktionerne kan nemt skjules.

Konfigurationer dynamicweb rapido

Konfigurationer

Det er muligt at skifte layout indstillinger og meget andet med blot nogle få klik. Her et par eksempler:

Layout: Det visuelle tager form ved at konfigurere layout, positioner og dit farvevalg. Her får dit brand og din identitet mulighed for at skinne igennem.

Navigation: Tilpas navigationsbaren dine behov uanset om det er mega menu eller simple links der passer bedst til dit produktsortiment. Også her kan du definere en eventuel forskel i menuen mellem desktop og mobile.

Produkt katalog: Vælg hvordan du vil personalisere dine produktkategorier og præsentationen af dine produkter. Du kan indstille designet på din produktvisning, eksempelvis pris, baggrund og kant. Også her styrer du produkternes sortering, facetter og attributter, så dine kunder nemt kan filtrere ud fra forskellige egenskaber.

Checkout: Rapido lader dig vælge mellem one-step-checkout eller multi-step-checkout og gør det nemt at tilføje/fjerne voucherfelt, kommentarfelt og lign. i checkout flowet.

Features dynamicweb rapido

Features

Dynamicweb Rapido er fuld af værdifulde og brugervenlige features. Et par smagsprøver:

Dashboard: Dine kunder kan logge ind i kundecentret og via dashboardet kan de nemt få et overblik over deres profil, favoritprodukter, ordrer, kreditkort og andet. Hvis du har en login feature på din webshop er dette dashboard uundværligt for dine loyale kunder.

Content: Det er super nemt at opsætte indhold i Rapido med bannere, karusselelementer, video, blogindlæg, apps, testimonials og meget andet. Der er nærmest ingen grænser for hvilke fede elementer, der ligger i Rapido skabelonen, så du både kan inspirere og hjælpe dine kunder.

Home page: På forsiden af dit website skal du fokusere på branding og inspiration. Det gør du ved hjælp af visuelle elementer. Der findes forskellige måder, hvorpå du eksempelvis kan kombinere tekst og billeder, men også give din forside den perfekte blanding af inspirerende elementer og fokusprodukter.

Integrationer dynamicweb rapido

Standard NAV integration

Rapido løsningen tilbyder en standard-integration til Microsoft Dynamics NAV, som selvfølgelig kan tilpasses jeres virksomheds forretningslogikker.

Dynamics NAV er en god ERP-løsning til de fleste typer virksomheder og klarer en stor del af processerne omkring fx økonomi, bogføring, logistik, lager, ordrer, drift, produktion og kunder på automatisk og smart vis.

Dynamicweb Premium Solution Partner

Kontakt Martin og hør nærmere. Vi har stor erfaring med at stable webshops på benene og sørge for, at de får succes og vi er yderst velbevandrede i Dynamicweb.

Martin Rickmann

Director of E-business · Partner
martin@inetdesign.dk · 8612 2240