Skip to the content

Mangler du et (nyt) website?

Vi har udviklet hjemmesider i over tyve år og har derfor en stor viden om, hvad der virker - og hvad der ikke gør. Vi leverer både store specialudviklede sites og stærke tema løsninger med Umbraco Ekspres.

Vores resultater

Tror du ikke, vi har været der? Så har vi nok været der alligevel.

Vi har næsten tyve års erfaring med at levere digitale løsninger, og de tyve år har vi ikke brugt med fødderne plantet i én specifik branche. Vi har været omkring det meste: transport, konstruktion, produktion og detail. Faktisk har vi beskæftiget os med alt fra tunge bibliotekssystemer til sexlegetøj - og selvfølgelig både inden for B2B og B2C.

Se videoen med nogle af vores nyere løsninger og lad dig inspirere.

Responsivt website for Hartmann Packaging

Responsive websites

Et website skal tilpasses og optimeres til både desktop, tablet og mobil langt ind i brugervenlighedens atmosfære.

Det skal være let for brugerne at tilgå dit indhold, for så mister du dem ikke på noget så simpelt som for små bogstaver eller evigheder af zoom og scroll.

Umbraco CMS

Umbraco CMS

Vi anvender Umbraco CMS til vores website løsninger. Det er nemt at arbejde i for redaktører og samtidigt fleksibelt og stort set uden begrænsninger. Umbraco er open source, udviklet i Danmark og elsket af både udviklere og kunder. Umbraco CMS platformen er under konstant udvikling og en fornøjelse at arbejde med.

Fleksibiliteten i systemet gør det muligt at lave både meget komplicerede og simple websites i samme system uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

Vi har gennem årene prøvet rigtig mange systemer og Umbraco er uden sammenligning vores bedste legekammerat i udvikling af websites.

Vi kan hjælpe dig med...

Konvertering af leads

Ved hjælp af målrettet kommunikation optimerer vi på konverteringen af leads, hvilket gør besøgende i din online forretning til kunder.

Synlighed på alle platforme

Vi sørger for, at din online forretning opnår synlighed på alle platforme, og at de rigtige personer ser dine digitale budskaber. 

Marketing og branding

Online marketing og branding går hånd i hånd. Vi skaber sammenhæng og tydelighed i din markedsføring, når vi håndterer AdWords, nyhedsbreve, social media...

Mobilvenlig hjemmeside

Din hjemmeside bliver responsiv, så dine kunder får den fulde oplevelse på både pc, tablet og mobil.

Smukt design

Dit brand skal skinne igennem i designet af din hjemmeside. Det gør vi blandt andet ved at gøre de vigtigste budskaber identificerbare.

Søgemaskineoptimeret

Vi kan hjælpe dig med on page SEO, teknisk SEO og meget mere der kan sikre en god placering i internettets søgemaskiner.

Brugervenligt CMS

Du får fuld kontrol over hjemmesiden med Umbraco CMS. Det er open source, nemt at lære og virker på alle dine enheder.

Sikker hosting

Vi kan levere sikker hosting, der kan håndtere den lagerplads, den hastighed, de besøgende og de domæner, som du har behov for. 

Service og support

Vi behandler din hjemmeside som var den vores egen og tilbyder derfor en grundig service og support. Så kan du have ro i maven.

Proces

Sådan ser et godt projektforløb ud, hvis du spørger os. Vi tager gerne taktstokken og driver projektet, men har ikke fine fornemmelser og indgår gerne i samarbejde med dine andre dygtige leverandører.

Opdagelse
Opdagelse

Digitalt design
Digitalt design

digital udvikling
Udvikling

indhold
Indhold

marketing
Marketing

optimering
Optimering

repeat
Repeat

Vi skaber digitale fordele

INETDESIGN er et kreativt digitalt bureau, der leverer brugervenlige, digitale løsninger til både B2B og B2C. Vi er forretningsorienterede og fokuserer på at skabe vækst i din forretning. Vi bruger vores kreative og tekniske kompetencer til at levere højkvalitetsprodukter, som giver dig glade kunder.