Previous

INET-DESIGN and DIBS behind new e-book

INET-DESIGN and DIBS behind new e-book

Need some good advice before starting up your own webshop? Look no further! 

Next

Vinder af Dynamicweb B2C solution of the year

Vinder af Dynamicweb B2C solution of the year

Wow! Vores løsning for LYSPUNKT vandt dette års Dynamicweb B2C Solution of the year, som blev uddelt i går. 

02 October, 2017

Her ligger turisternes penge i fremtiden

Dansk turisme er i topform, og gæsterne flokkes om de danske attraktioner og de bedste overnatningsudbydere.

Udfordringen (og mulighederne) for mange er, at turister er hyper-digitale både før, under og efter selve ferieopholdet. Det har Erhvervsminister Brian Mikkelsen også fået øjnene op for:

Turisterne i dag har i stigende grad en digital adfærd før, under og efter rejsen. Det stiller nye krav til det danske turismeerhverv. Men digital forretningsudvikling kan åbne op for nye vækstpotentialer i dansk turisme, viser ny rapport.
(Pressemeddelelse fra 19. december 2016)

Rapporten, somnger skal være mobiloptimerede, så de svarer til den digitale turists brug af smartphonen i alle faser af rejseoplevelsen.

Er I klar til at tage imod de digitale turister?

Så det er altså på internettet – og på mobiltelefonen, at pengene ligger i fremtiden. Er jeres hjemmeside klar til at håndtere feriegæsterne og deres bookinger? Bliver de ledt videre fra hjemmesidens forside, til valg af feriebolig og i sidste ende til problemløs booking? Eller må de give op på halvvejen og gribe telefonen – eller værre, booke hos konkurrenten? Og kan de booke når og hvor det passer dem, dvs. også i bussen med mobiltelefonen i hånden?

Hos INET-DESIGN mærker vi feriegæsternes store interesse og udbydernes digitale udfordringer hver dag. Vi arbejder med online booking, digital marketing og salgsoptimering for turismevirksomheder med fokus på overnatning.

Vi leverer bl.a. løsninger med integration til bookingsystemet, Spectra Systems, i form af tilpassede bookingprocesser baseret på systemets API.

Bruger jeres virksomhed Spectra Systems, betyder det, at vi kan hjælpe jer med at integrere booking på hjemmesiden, sikre at bookingen virker på mobiltelefon samt at der tages hensyn til jeres forretningslogikker og til jeres design.

Skal vi også hjælpe jer? Så kontakt os på telefon 86 12 22 40 eller mail@inetdesign.dk.

Indtil da, så tag et kig på www.jesperhus.dk og www.koldinghotelapartments.dk, hvor vi bl.a. har leveret tilpassede online booking-løsninger baseret på Spectra Systems.