Previous

Digital + analog markedsføring = skøn toenighed

Digital + analog markedsføring = skøn toenighed
Next

Hvorfor er et B2B website vigtigt?

Hvorfor er et B2B website vigtigt?

Der er god grund til at tage et B2B website alvorligt, og ingen grund til at tage let på den digitale udfordring, bare fordi kunderne er virksomheder. Læs her om hvorfor.

08 April, 2013

Dagens infografik: Statistik for internetbrug

Internetbrug Infografik Big

 

BRUGER DU INTERNETTET TIL SALG, MARKEDSFØRING OG/ELLER KUNDESERVICE? SÅ ER DER EN RÆKKE TING, DU SKAL HAVE STYR PÅ.
I et tidligere blogindlæg gav vi et bud på en internetstrategi. I har brug for en masse viden for at kunne lave en stærk internetstrategi. Den kan I selv opsøge, eller I kan opsøge et digitalt bureau. Herunder et udpluk af statistikken for danskernes brug af internettet (kilde: www.fdim.dk). Det er tal, som bør danne grundlag for jeres strategiske valg vedr. især platforme, teknologi og markedsføring.

MOBILT INTERNETBRUG
55 % af danskerne mellem 16-74 år bruger mobilen til internettet og 80% af danskerne mellem 16-34 år bruger mobilen til internettet.

INTERNETFORBRUG OVER UGEN
Danskerne bruger internettet mest i hverdagene. I weekenden falder forbruget ca. 25%

SKÆRMOPLØSNINGER
Danskernes mest normale type computer må antages at være den bærbare. Det baseres på, at 1366*768 er den anden mest brugte skærmopløsning - kun 1% færre sidevisninger end 1280*800. Det generelle billede er, at der er rigtig mange skærmopløsninger at optimere til. Det understreger vigtigheden af at lave responsive webdesign, alternativt en mobilkanal eller en app.
Den gamle standardopløsning 1024*768 hører med kun 3% af alle sidevisninger efterhånden fortiden til. Det samme gælder det gamle 4:3 format, der også står for 3% af alle sidevisninger. 73% procent sidevisninger sker på bredformat skærme (16:9 + 16:10).

INTERNETANNONCERING
Danskerne bruger mest tid på TV af alle medier. Men internettet er det største enestående annoncemedie med 4 milliarder kr. (TV = 2,5 milliarder). Den fortsatte vækst for internetmediet (seneste vækstrate er 15,4% fra 2010 til 2011) understreger det dokumenterede output, som annoncørerne henter. Dette har ikke uventet negativ afsmitning på printmediet som destination for annoncemidler.

Du kan se og hente hele statistikken her.